Deniz Çakır Şahmeran kod adlı yeni dizi için anlaştı!

Sevilen oyuncu Deniz Çakır ekranlara dönüyor.

Merve Mutlu
28 Temmuz 2020 - 14:30
Gündem

En son, erken final yaparak ekranlara veda eden Vurgun dizisinde başrol oynayan başarılı ve güzel oyuncu Deniz Çakır, yeni bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Sevilen oyuncu Şahmeran kod adlı dizi ile anlaşma sağladı.

20-07/28/deniz-cakir-sahmeran.jpg

İrfan Şahin'in patronu olduğu 1441 Productions, yeni bir dizi hazırlığına başladı. Erkan Birgören'in senaryosunu kaleme alacağı, ödüllü kadın yönetmen Hilal Saral'ın da yönetmen koltuğuna oturması üzere görüşüldüğü yeni dizinin çalışmaları devam ediyor.

Deniz Çakır Şahmeran kod adlı yeni dizide!

20-07/28/deniz-cakir.jpg

31 Aralık 1982 yılında Ankara'da dünyaya gelen,  Hacettepe Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü okuyan Deniz Çakır, Kadın İsterse, İki Arada Aşk, Yaprak Dökümü, İşte Benim, İffet, Muhteşem Yüzyıl, Altınsoylar gibi birçok yapımda yer alan aldı. Şimdi de Şahmeran kod adlı yeni dizi ile anlaştı. Dizinin hangi kanalda yer alacağı ve kadrosunda kimlerin olacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin