Özge Özpirinççi'nin "Şimdiki Aklım Olsa" dizisi neden iptal edildi?

Sevilen oyuncunun yeni dizisi neden iptal oldu?

Merve Mutlu
28 Temmuz 2020 - 15:30
Gündem

Yeni Türk yapımı Netflix dizisi Şimdiki Aklım Olsa, bir süredir hem sosyal medya hem de magazin dünyasında kendisine geniş yer buldu. Dizinin neden iptal olduğu büyük merak konusu oldu. Başrolünde Özge Özpirinççi'nin yer aldığı dizinin iptal nedeni haberimizde.. 

20-07/28/imdiki-aklim-olsa.png

Senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı, başrollerinde de Özge Özpirinççi ile Birkan Sokullu'nun yer aldığı Şimdiki Aklım Olsa dizisi hazırlıklarına başlandıktan bir süre sonra iptal edilmişti. Konuyla ilgili bir kaynağın iddiasına göre dizinin senaryosunda bir eşcinsel karakterin olması nedeniyle çekimlere izin verilmedi. Diziyle ilgili gelen daha önceki bilgilere göre ekibin ortak kararı ile eşcinsel karakter çıkarılmış ve bu sayede Bakanlık’tan çekim için izin alınmıştı. Netflix yetkilileri 14 Temmuz’da Radyo ve Televizyon Üst Kurulu ile bir görüşme gerçekleştirdi ve bu görüşmenin ardından Şimdiki Aklım Olsa dizisinin iptal edilmesine karar verdi. İptal kararı ise çekim gününe 1 gün kala, 15 Temmuz günü oyunculara ve tüm ekibe bildirildi.

Dizinin senaristi Ece Yörenç de yaptığı bir açıklama ile Şimdiki Aklım Olsaydı dizisinin eşcinsel karakter sebebiyle çekimlerine izin verilmediğini doğrulamıştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin