Netflix Türkiye'de Ağustos ayında neler var?

Netflix Ağustos ayı takvimi açıklandı.

Merve Mutlu
28 Temmuz 2020 - 15:39
Gündem

Dünyaca ünlü içerik platformu olan Netflix, her ay birbirinden başarılı ve ünlü yapımları bünyesinde bir araya getirmeye devam ediyor. Ağustos ayı için de oldukça başarılı yapımları derleyen Netflix'in takvimi açıklandı. 

20-07/28/lucifer.png

Dünya çapında sevilen bir dizi olan Lucifer, 5. sezonuyla 21 Ağustos'ta yayında olacak. Lucifer'ın geri döndüğü, Chloe'nin aşk üzerine yeniden düşünmeye başladığı yeni sezon oldukça heyecanlı geçecek. 

20-07/28/dirty.png

Dirty John: Betty Broderick dizisi 14 Ağustos'ta yayında olacak. Kocasından boşanmak için acı bir süreçten geçen ve patlama noktasına gelen Sosyetik Betty Broderick'in hikayesi, manşetlerden düşmeyen cinayet olayından uyarlandı.

20-07/28/ain.jpg

Yağmurun İskandinavya nüfusunun büyük kısmını yok etmesinden yıllar sonra Simone ve Rasmus, insanlığı nasıl kurtaracakları konusunda anlaşmazlığa düştüğü yeni sezonuyla Rain 6 Ağustos'ta yayında.

20-07/28/high.jpg

7 Ağustos'ta yayınlanacak olan High Seas'in 3. sezonunda: Bárbara de Braganza, Arjantin'den Meksika'ya gitmek için denize açılınca Eva, ölümcül bir virüsü gemide saklayan bilim insanından kurtulma görevine katılıyor.

20-07/28/strager.jpg

Savcılar ve polis arasındaki güç çatışmasının ortasında kalan Si-mok ve Yeo-jin, iç içe geçmiş vakalardan oluşan bir labirentin peşinde karanlık sırları ortaya çıkarmasını konu alan Stranger dizisi 2. sezonu ile 15 Ağustos'ta yayında.

20-07/28/nailed.jpg

2. sezonu ile 7 Ağustos'ta yayına girecek olan Nailed it! Mexico, 2. sezonunda Acemi aşçılar leziz para ödülü için armadillo, uzaylı ve Elvis şekilli pastaları yeniden yaratmaya çalışırken şeker hamuru akıyor ve glasaj fiyaskoları havada uçuşuyor.

20-07/28/the-great-heist.jpg

Andrés Parra ve Christian Tappan'ın başrollerde olduğu The Great Heist, 1994'te Kolombiya'yı altüst eden, 33 milyon dolar değerindeki merkez bankası soygunundan uyarlandı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin