Belçim Bilgin yeni dizisi Hekimoğlu'nun müjdesini verdi!

Kanal D'nin sevilen dizisine flaş transfer.

Merve Mutlu
28 Temmuz 2020 - 10:30
Gündem

Başrolünde huysuz ama oldukça başarılı bir doktor olan Ateş Hekimoğlu karakteri ile Timuçin Esen'in yanı sıra, onun başarılı ekibinde yer alan doktorları canlandıran Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin de yer aldığı House M.D. uyarlaması olan Hekimoğlu dizisinin yeni sezon hazırlıkları başladı.

20-07/28/hekimoglu.jpg

Koronavirüs salgını nedeniyle aniden sezon finaline giren sevilen dizinin yeni sezon çekimleri için yeniden bir araya gelen ekip geçtiğimiz günlerde yeniden sete girdi. Hazırlıklarına başlayan ve eylül ayında yeni sezonu ile Kanal D'de izleyicilerle buluşmaya hazırlanan dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Belçim Bilgin Hekimoğlu dizisinde!

20-07/28/belcim-bilginco.png

Ekranların sevilen dizi projesi Hekimoğlu'nda, Ateş Hekimoğlu'nun eski eşi oldukça merak uyandırıyor. Aralarında oldukça sorunlu bir durum yaşandığı belli olan çiftin ilişkileri merak edilirken, doktorun eski eşi de diziye dahil oluyor. Hekimoğlu dizisinde Ateş Hekimoğlu'nun eski eşi Selin karakterini Belçim Bilgin canlandıracak. Uzun süredir bilinen bu haberi, sete giren Belçim Bilgin müjdeledi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin