Burcu Biricik yeni dizisi Fatma'nın müjdesini verdi!

Netflix'in yeni dizisi Fatma'nın hazırlıkları başladı.

Merve Mutlu
28 Temmuz 2020 - 10:16
Gündem

En son Barış Arduç ile başrollerini paylaştığı Kuzgun dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Burcu Biricik, şimdilerde yeni dizisinin heyecanını yaşıyor. Netflix'te yayınlanacak olan ve ilk kez bir seri katilin hikayesini anlatacak olan dizi projesi Fatma'nın başrolünü canlandıracak olan oyuncu ilk paylaşımını yaptı.

20-07/28/fatma-dizisinde.png

Kadın dizisinin Ceyda'sı sevilen oyuncu Gökçe Eyüboğlu'nun da kadrosuna dahil olduğu merak uyandıran dizide; Sıradan bir hizmetçi olan Fatma'nın kocası Zafer hapisten çıktıktan sonra ortadan kayboluyor. Kocasını aramaya koyulan Fatma ise bu sırada hiç beklenmeyen bir cinayet işliyor.

Fatma dizisinin duyurusunu Burcu Biricik yaptı!

20-07/28/burcu.png

Elinde Fatma dizisinin textini tutarak kameraya gülümseyen Biricik bu karesini, "İçim kıpır kıpır heyecandan... Sete çıkmak için geri sayıma başladık .. Fatma’yı sizle tanıştırmak için sabırsızlanıyorum" notu ile paylaştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin