Merve Mutlu
28 Temmuz 2020 - 09:58
Magazin

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden başarılı ve güzel oyuncu Songül Öden, 4 yıldır aşk yaşadığı Arman Bıçakçı ile nikah masasına oturdu. Sade bir törenle dünyaevine giren ikili sosyal medyada büyük ilgi gördü. "Songül Öden'in eşi Arman Bıçakçı kimdir?" sorusu da sosyal medyanın en çok sorulan sorularından biri oldu.

20-07/28/songul-oden.png

Merak edilen nikahta Songül Öden'in nikah şahitliğini Arzum Onan ve Esra Dermancıoğlu, Arman Bıçakçı'nın ise Sevan Bıçakçı ve Osanna Olgun yaptı. İkilinin nikahını Beşiktaş Belediyesi Evlendirme Dairesi müdürü Osman Şener Kurtoğlu kıyarken, törene 20 kişilik davetli katıldı. Öden ve Bıçakçı, düğünü ise pandeminin sona ermesinin ardından yapacak.

Arman Bıçakçı kimdir?

Arman Bıçakçı Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 2003 yılı mezunudur. 2005 yılından beri Sevan Bıçakçı Mücevher'de yönetici olarak çalışmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin