Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin'den ayrıldı mı?

Kuaförüm Sensin programının jürisi Bülent Ersoy nerede?

Merve Mutlu
11 Eylül 2020 - 14:45
Magazin

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasının yeni sezonunda jüri üyeliği yapan diva Bülent Ersoy, jüri üyeliğinden ayrıldı. Coronavirüse yakalandığı için yarışmadan ayrıldığı iddia edilen Ersoy bu konu hakkında açıklama yaptı.

20-09/11/bulent-ersoy.png

Bülent Ersoy sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve şöyle dedi: "Bugün bazı basın müntesibi muhterem arkadaşlarımın hadiseleri çarpıtarak ; aslıyla müsemma olmayan bir sunumla siz muhterem takipçilerimi yanlış bilgilerle mücehhez bilgilendirmeye çalışmaları üzerine ; gördüğüm lüzûm üzerine sağlıklı,sarih ,net ve belgelerle tescilli bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum.
“Kuaförüm Sensin “ adlı programdaki görevim 3 aylık bir mukavele ile sınırlı idi.
Buyrun belgesi ...
Bu arada sağlığım hakkında da yapılan spekülasyonlara yine bu belge ile cevap veriyorum.Bu asılsız haberleri yapıp tüm efkârı umumiyeyi yanıltma pozisyonu sergileyen bu basın müntesibi arkadaşlarımız umarım bir nebze aile terbiyeleri varsa utanırlar." dedi.

Bülent Ersoy'dan boşalan jüri koltuğuna Fatih Ürek oturdu.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin