Merve Mutlu
11 Eylül 2020 - 15:54
Gündem

Başrolünde, Behzat Ç.'nin sevilen karakterlerinden biri olan Ercüment Çözer karakteri ile Nejat İşler'in yer alacağı ve blutv'nin yeni dizisi Saygı'nın hazırlıkları devam ediyor. Oyuncu kadrosunda: Miray Daner, Boran Kuzum, Erkan Can, Furkan Didim ve Tansu Biçer gibi isimleri bir araya getiren diziden ilk kareler yayınlandı.

20-09/11/saygo.png

Inter Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, BluTV’nin özel yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ oyuncu kadrosu, hikayesi, tanıtımları ve oyuncuların imaj değişiklikleri ile daha yayınlanmadan çok konuşulmaya başladı. 'Saygı' kavramanının yeniden sorgulanacağı ve her bölümünün hafızalara kazınacağı diziden ilk kareler yayınlandı. Özellikle Miray Daner olmak üzere oyuncuların tarzları dikkat çekti.

20-09/11/saygi-dizisi.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin