TRT1'in yeni dizisi Mevlana'nın hazırlıkları devam ediyor!

Mevlana dizisinin hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
11 Eylül 2020 - 13:05
Gündem

30 bölümden oluşması planlanan Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî'nin hayatını konu alacak olan yeni dizi Mevlana'nın hazırlıkları devam ediyor. Konya'da çekilecek olan dizinin detayları merak uyandırıyor. 

20-09/11/mevlana.png

Yeni sezonun iddialı projelerinden biri olan Mevlana için hazırlıklar titizlikle yürütülürken, Kale Film imzalı dizinin cast direktörü Harika Uygur, sanat yönetmeni Soydan Kuş, yönetmeni de Yağız Alp Akaydın oldu. Mevlana'yı canlandıracak başrol oyuncusu henüz bilinmeyen proje, bugünkü Afganistan, 1207 yılında İran sınırları içerisindeki Horasan eyaletinin Belh şehrinde dünyaya gelen ünlü felsefeci ve tasavvufun önde gelen isimlerinden olan Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî'nin hayatını konu alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin