Öğretmen dizisinin Ateş'i Mert Ramazan Demir de koronavirüse yakalandı!

Dizi sektöründe koronavirüs paniği devam ediyor.

Merve Mutlu
11 Eylül 2020 - 10:28
Gündem

Fox ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan ve en son 25 Mart'ta 4. bölümü yayınlandıktan sonra koronavirüs nedeniyle setine ara verilen Mr. Hiraga's Homeroom uyarlaması Öğretmen dizisinin akıbeti merak edilirken Mayıs 2021’ de 36. bölümüyle final yapmasına karar verilmişti. Merakla beklenen diziden kötü haber geldi...

20-09/11/mert-ramazan.png

Başrolünde idealist bir öğretmen karakteri ile İlker Kaleli'nin yer aldığı, Ceren Moray, Şerif Erol, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizi, Medyapım imzası ile izleyici karşısına çıkıyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde Kubilay Aka, İpek Filiz Yazıcı gibi isimlerin başına gelen Öğretmen dizisinde Ateş karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir'in de başına geldi ve genç oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı. Demir'in sete senaryo nedeniyle ara verildiği dönemde kaptığı virüs, market işleten ve üst katında oturan abisinin koronavirüse yakalanmasının ardından ağız kuruluğu ve tat alma hissinin azalması üzerine test yaptırması ile öğrendiği biliniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin