Bülent Seyran Kırmızı Oda dizisine konuk oluyor!

Kırmızı Oda'nın yeni bölümüne yeni oyuncu geliyor.

Merve Mutlu
25 Aralık 2020 - 12:15
Gündem

tv8 ekranlarında ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak hazırlanan ve yayınlandığı günden beri büyük ilgi gören Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde yeni bir isim daha konuk olacak.

20-12/25/kirmizi-1608887532.png

Başrolünde Doktor Hanım karakteriyle Binnur Kaya'nın yanı sıra Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral gibi isimlerin de yer aldığı ve yüksek izlenme alan cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi, 17. bölümüyle bu akşam yayında olacak. Dizinin yeni bölümünde yeni isimler de izleyicileri bekliyor.

Bülent Seyran Kırmızı Oda dizisine konuk oluyor!

20-12/25/bulent-seyran.png

Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde, psikolojik problemleri nedeniyle danışan koltuğuna oturan yeni isim Kumru karakteriyle Aslıhan Gürbüz yer alacak. Kumru'nun her şeyden habersiz eşini ise Bülent Seyran canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin