Aslıhan Gürbüz, Kumru karakteriyle Kırmızı Oda'da!

Kırmızı Oda dizisine yeni bir isim konuk oluyor.

Merve Mutlu
25 Aralık 2020 - 11:34
Gündem

tv8 ekranlarında yayınlanan ve ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerine dayanan kitabından uyarlanarak hazırlanan Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha yeni bir hikaye ile konuk oluyor.

20-12/25/kirmizi.png

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan ve her bölümü sosyal medyada çok ses getiren dizi, yeni bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Başrolünde: Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral gibi isimlerin yer aldığı projeye yeni isimler konuk olmaya devam ediyor.

Aslıhan Gürbüz, Kumru karakteriyle Kırmızı Oda'da!

20-12/25/aslihan.png

Kırmızı Oda’nın 17. bölümünde seyirciyle buluşacak Aslıhan Gürbüz, Kumru karakterini canlandıracak. Kızı ve eşiyle birlikte mutlu bir aile yaşantısı olan Kumru, ailesiyle birlikte gittiği bir büfede yaşadığı krizin ardından eline geçirdiği bıçakla restorandaki bir adama saldırınca hayatı alt üst olacak. Yaşadığı krizin sebebinin ne olduğu sorusu geçmişten yeni bir sırrı ortaya çıkaracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin