Bull dizisinde 6. sezon öncesi kovulma vakaları!

CBS'ten 6. sezon onayını alan hukuk draması "Bull"un hem oyuncu kadrosundan hem de kamera arkası ekibinden ayrılıklar var!

Geçtiğimiz haftalarda yayıncı kanal CBS'ten 6. sezon onayını alan hukuk draması "Bull" bu kez farklı bir gelişme ile gündemde!

BULL DİZİSİNDE İKİ ÖNEMLİ AYRILIK!

Dizinin hem oyuncu kadrosundan hem de kamera arkası ekibinden ayrılıklar var!

Dizinin showrunnerlığını yani dizi sorumluluğunu üstlenen Glenn Gordon Caron'ın dizi ekibinden ayrıldığı ve CBS Studios ile olan anlaşmasının sona erdiği doğrulandı.

Bunun dışında ana oyuncu kadrosunda Benjamin "Benny" Colón karakteriyle yer alan Freddy Rodríguez de kadrodan ayrıldı.

21-05/26/glenn-gordon-caron-freddy.jpg

BULL SETİNDE NELER OLUYOR?

Bull yapımcısı CBS Studios, ikilinin artık dizi ekibinde olmadığını bildirmek dışında detay vermezken; söylentilere göre bu ayrılıklar bir dizi soruşturmanın ardından geldi. Yani her iki isim dizi ekibinden çıkarıldılar.

Beşinci sezon sonunda yazar ekibindeki bazı isimler Caron tarafından zorbalığa maruz kaldıkları gerekçesiyle ekipten ayrılmışlar ve bunun ardından iç soruşturma başlatılmıştı. İki ismin ayrılığı işte bu soruşturmanın arkasından gelmiş oldu.

Dizinin ilk sezonunun sonlarına doğru Bull'a katılan Caron, 2. sezonun başında showrunnerlığa getirilmişti.

Moonlighting yaratıcısı Caron, 2010'ların ortalarında verdiği kısa ara dışında neredeyse 30 yıldır CBS Studios'un muhtemelen en uzun süreli showrunnerıydı. CBS Studios'un kısa ömürlü Now and Again dizisinin yaratıcı-yürütücü yapımcılığını üstlenen isim, NBC ve CBS'te yayınlanan doğaüstü suç dizisi Medium'un da yaratıcı ve yürütücü yapımcılığını üstlendi.

21-05/26/bull-dizisi.jpg

Suistimal iddialarıyla haklarında soruşturma yürütülüp ayrılık yaşayan CBS Studios merkezli diğer dizi sorumluları arasında Hawaii Five-0 ve MacGyver'dan Peter M. Lenkov, NCIS: New Orleans'tan Brad Kern ve SEAL Team'den John Glenn bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin