Jurassic World Kretase Kampı 3. sezonda kahramanlarımız büyük tehlike altında!

Popüler serinin dünyasında geçen animasyon dizisi "Jurassic World Kretase Kampı (Jurassic World Camp Cretaceous)" 3. sezon bölümleriyle geri döndü! Yeni sezona dair her şey...

Popüler serinin dünyasında geçen aile dostu animasyon dizisi "Jurassic World Kretase Kampı (Jurassic World Camp Cretaceous)" yepyeni bölümleriyle geri döndü!

JURASSIC WORLD KRETASE KAMPI 3. SEZON BAŞLADI!

Isla Nublar'daki son teknolojilerle donatılmış macera kampına davet edilen altı gencin, dinozorların kaçmasının ardından hayatta kalmak için iş birliği yapmak zorunda kalmasını konu edinen dizinin 3. sezon bölümleri 21 Mayıs 2021 Cuma günü Netflix kütüphanesine eklendi.

İlk iki sezonu 8 bölümden oluşan yapımın 3. sezonu 10 bölümden oluşuyor.

21-05/26/jurassic-world-3-sezon-posteri.jpg

JURASSIC WORLD KRETASE KAMPI 3. SEZON KONUSU

Peki, yeni sezonda izleyiciyi ve kahramanlarımızı neler bekliyor?

Kampçılar, Dr. Wu'nun çok gizli araştırmasıyla ilgili daha fazla detay ortaya çıkarırken, Isla Nublar'ı sonsuza dek geride bırakmak için tehlikeli bir planla kaderlerini kendileri çizmek durumundadırlar.

Tropik bir fırtına kamptan ayrılmalarını geciktirdiğinde, adadan kendi çabalarıyla kurtulmaya kararlı olan kampçılar, gerekli malzemeleri ararken adanın yeni kısımlarını keşfeder. Ancak burada korkunç bir tehditle karşılaşırlar.

Yeni sezonun açılış bölümünde; yelken yapacakları malzemeyi bulmak için teleferikle Gözlem Noktası'na çıkan kampçıların geri dönmek için farklı bir yol bulması gerekmektedir. Bu arada Ben, Bumpy'yi bırakmak istemez.

Popüler animasyon dizisinin dinamik ve genç seslendirme ekibinin kadrosunda Paul-Mikél Williams (Darius Bowman), Jenna Ortega (Brooklynn), Sean Giambrone (Ben Pincus), Kausar Mohammed (Yasmina "Yaz" Fadoula), Ryan Potter (Kenji Kon), Raini Rodriguez (Sammy Gutierrez), Stephanie Beatriz (Tiff), Angus Sampson (Hap), Bradley Whitford (Mitch), Glen Powell (Dave), Jameela Jamil (Roxie) gibi isimler yer alıyor.

21-05/26/jurassic-world-3-sezon-netflix-foto.jpg

Universal Pictures, DreamWorks Animation Television & Amblin Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Scott Kreamer, Lane Lueras, Steven Spielberg, Frank Marshall ve Colin Trevorrow'dan oluşuyor.

24'er dakikalık 3. sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 3. Sezon 1. Bölüm: "Kuş Bakışı Manzara"
- 3. Sezon 2. Bölüm: "Güvenli Liman"
- 3. Sezon 3. Bölüm: "Kenji'nin Evi"
- 3. Sezon 4. Bölüm: "Zeki Kız"
- 3. Sezon 5. Bölüm: "Fırtınanın Kalbi"
- 3. Sezon 6. Bölüm: "Eninde Sonunda"
- 3. Sezon 7. Bölüm: "Sisteme Darbe"
- 3. Sezon 8. Bölüm: "Isla Nublar'dan Kaçış"
- 3. Sezon 9. Bölüm: "Ne Olursa Olsun"
- 3. Sezon 10. Bölüm: "Göreve Bağlı Kal"

"Jurassic World Kretase Kampı" (Netflix) 3. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin