Sadakatsiz 31.Bölüm Fragmanı Yayında! Sezon Finali Geldi

Sadakatsiz 31.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda sezon finaline ilişkin bir bilgi gözüktü mü? Öyle ki fragman sezon finali fragmanı oldu.

Oğulcan Özsezgi
26 Mayıs 2021 - 00:00
Gündem

Sadakatsiz 31.Bölüm fragmanı ile sezon finali kesinleşmiş oldu. 1 hafta öne alınan sezon finalinin 31.bölümde yapılacağını söylemiştik. Öyle oldu ve yeni fragman sezon finali fragmanı olarak yayınlandı.

Yeni bölüm fragmanı yayınlanınca haliyle sezon finalinde neler olacak neler bitecek göreceğiz sandık. Fakat şu var ki bu fragmanda beklenen detaylar gözükmüyor. Daha doğrusu gözükecek olan bir detay yok.

Sadakatsiz 31.Bölüm Fragmanı Pek Bir İpucu Vermiyor

Yeni bölüm ve sezon finali için yayınlanan bu fragmana baktığımız zaman bol bol flashback görüyoruz. Resmen bir sezonda ana olaylar neler olmuş bunun bir ön izlemesi sunulmuş durumda.

Asya ile Volkan arasındaki ilişkinin durumu ve o ilişkiye Derin’in dahil olması gibi geri dönüşlerin olduğunu görüyoruz. Zaten dizinin sezon finalinin bir bölüm öne çekilmesi, hikayesi konusunda bazı eksikler olduğunu göstermişti.

Koronavirüs arası, Burak Sergen’in durumu derken görünen o ki sezon finali biraz sönük geçecek. Tabii ki bunu da kesin olarak böyle olacak demek yanlış olur. Sonuçta sezon boyunca çok tutmuş ve reyting listelerinde de birinci sıraya yerleşmiş olan bir dizi gördük.

Her ne kadar son bölümler sönük geçmiş olsa da dediğimiz gibi koronavirüsün etkilerinin de bunda payı oldu. Tüm diziler de benzer durumlar oldu. Yine de bu kadar başarılı bir sezon geçirmiş olan dizide daha fazla aksiyon ile karşılaşabiliriz.

Bir karakterin ölümü ya da alınacak radikal kararlar sezon finaline damga vurabilir. Yeni sezonda oyuncu değişiklikleri olacak mı onu da bilemiyoruz. Sadakatsiz 31.Bölüm’de yaşanacaklar bu konuda da bazı ipuçlarını verecektir. Şimdilik fragman bize çok bilgi vermedi diyelim ve yeni bölümü bekleyelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin