Leyla ile Mecnun Ne Zaman Çekilmeye Başlayacak?

Leyla ile Mecnun ne zaman çekilmeye başlayacak? Bir tarih ortaya çıktı. İşte efsane dizinin yeniden çekimleri için paylaşılan detaylar.

Oğulcan Özsezgi
25 Mayıs 2021 - 23:42
Gündem

10 yıllık bir serüveni olsa da yer etmiş yapımlardan biri olan Leyla ile Mecnun, artık geri dönüyor desek yeridir. Geri dönüş hakkında kesin bilgilerin ortaya çıktığı konusunda daha önce paylaşımlar yapmıştı. Ahmet Mümtaz Taylan, çekimlere başlayacaklarını açıklamıştı. Peki Leyla ile Mecnun ne zaman çekilmeye başlayacak? Dizi ne zaman yayınlanacak?

Dizinin hayranları için güzel haberler gelmeye başladı bile. Soruların cevapları noktasında da artık daha fazla bilgi var.

Leyla ile Mecnun Ne Zaman Çekilmeye Başlayacak? Yayın Tarihi Var mı?

Dizinin yeniden çekilmesi için eski ekibin bir araya toplanması gerektiği söylenmişti. Eksiksiz bir şekilde eski ekip toplanmazsa, bu durumda dizi çekilmez deniyordu. İddialara göre de Erdal Bakkal karakterini canlandıran usta oyuncu Cengiz Bozkurt ise tam olarak ikna edilememişti.

Bu nedenle çekimlerin biraz gecikeceği iddiası vardı. Ama son gelen iddialara göre Onur Ünlü işe el attı. Ünlü oyuncunun ikna edilmesi için uğraş verdiği söylenen ünlü ismin sonunda Cengiz Bozkurt’u ikna ettiği ve aynı ekibin yola devam edeceği ortaya çıktı.

Gelelim soruların cevaplarına. İlk yanıt bulan cevap çekim tarihi. İddialara göre dizi 26 Haziran tarihinde çekimlere başlayacak. Tabii ki resmi bir açıklama yapılmış değil. Şimdilik bu bilgi güçlü bir iddia.

21-05/25/leyla-ile-mecnun-ne-zaman-cekilmeye-baslayacak.jpg

Eğer bu iddia doğru olacak olursa bu durumda da dizinin yaz ayları içerisinde yayınlanmasını bekleyebiliriz. Exxen üzerinden yayınlanacak olan dizi, muhtemelen aynı konuda aynı özgün hikaye ile yola devam diyecek. Yeni karakterler olacak mı onu dizi yayınlanmadan bilemeyeceğiz.

Hikayede değişiklik olmasa da karakterler gelebilir ve biraz daha zenginleştirilebilir gibi duruyor. Ana kadronun da korunması güzel bir gelişme. Yayın tarihi konusunda bir gelişme olursa, onu da ekleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin