Özge Özpirinçci Yeni Diziyle Dönüyor

Özge Özpirinçci yeni bir Netflix projesi için hazırlanıyor. Ünlü oyuncu yeni dizi projesinde nasıl bir rol alacak? Dizinin adı belli oldu mu?

Oğulcan Özsezgi
24 Mayıs 2021 - 02:01
Gündem

Fox TV’de yayınlanan ve hikayesi bir hayli sevilen Kadın dizisinde kendisini göstermiş Özge Özpirinçci, bir süredir yeni projelerde yer almıyor. Dizi geçen sezon final yaptı ve ünlü oyuncu televizyon yapımlarına ara verdi. Bu aranın ardından ise ünlü oyuncunun yeni bir dizi projesiyle sevenlerinin karşısına çıkması bekleniyor.

Ünlü oyuncunun yer aldığı dizi ise dijital platformlara özel olarak çekilen bir dizi olacak. Tahmin edebileceğiniz gibi yine Netflix yapımı göreceğiz. Bu kez dizinin ismi ve yönetmeni konusunda da bilgiler var. Haliyle çok fazla sır kalmadığını söylemek lazım.

Özge Özpirinçci’nin Yeni Dizisi Hakkında Neler Biliyoruz?

Yeni dizinin Netflix üzerinden yayınlanacağı ve adının da “İlk ve Son” olacağı söyleniyor. Dizide yer alan karakter için kısa kestirdiği saçlarına kaynak yaptırdığı ve uzun saçlı bir karakteri canlandıracağı öğrenilen ünlü oyuncuya, Salih Bademci eşlik edecek.

Daha önce Netflix yapımlarında gördüğümüz ikilinin bu sefer nasıl bir hikayede yer alacakları ise netlik kazanmadı. Sadece şunu biliyoruz ki yönetmenlik koltuğunda usta bir isim yer alacak.

Kırmızı Oda’nın yönetmenliğini yapan Cem Karcı, yeni dijital yapımda da yönetmenlik koltuğunda oturacak. Başarılı oyuncunun dizide yer alacağını bir nevi doğruladığını da ekleyelim.

21-05/24/zge-ozpirincci.jpg

Öyle ki ünlü isim yeni karakter notunu düştüğü bir paylaşım yaptı. Paylaşımda da Özge Özpirinçci’nin saçlarının uzun hali dikkat çekti. Son hali kısa saçlı olan ünlü isim, böylece bir role hazırlandığını da göstermiş oldu.

Bakalım dizinin ne zaman yayına açılacağını ise Netflix Türkiye açıklayacak. Daha beklediğimiz çok dizi var. Onların da tarihlerinin açıklanmasını bekliyoruz. Bu yaz dijital platformlar daha canlı olacak orası kesin.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin