Alev Alev Final Bölümü Ne Zaman?

Alev Alev final bölümü için beklenen açıklama geldi. Dizinin ne zaman final yapacağı konusunda detaylar netlik kazanmış oldu. Yakında final var.

Oğulcan Özsezgi
24 Mayıs 2021 - 01:48
Gündem

2021 yılı diziler için çok farklı geçti. Bitmez dediğimiz yapımlar bitti. Sezon finalleri koronavirüs yüzünden erkene alındı. Birçok dizide sezon finalleri bir iki bölüm öne çekildi. Bunun yanında final yapacak çok iddialı diziler için de durumlar netleşmeye başladı. Alev Alev final yapacak dizilerden biri. Çok yakın zamanda Alev Alev final bölümü için de detaylar belli oldu.

Zaten Show TV’nin tüm dizileri bir bir son veriyor. Açıkçası kanal neden böyle bir karara imza attı bilgimiz yok ama son veda edecek diziler için de durum belli olmaya başladı.

Alev Alev Final Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin finalinin daha fazla bekletilmeyeceği ortaya çıktı. Haziran ayında final yapacak denen dizi Mayıs ayında final yapmış olacak. Dizinin final bölümü ise 28.bölüm olacak.

Aslında 3 kadının hikayesini konu alan Alev Alev, daha uzun süre devam eder deniyordu. Sadece 28 bölüm dayanabilen dizi Show TV’nin son verdiği yapımlardan biri olmuş olacak.

Zaten başta söylediğimiz gibi kanalda adeta dizi kalmadı desek yeridir. Yapımlar bir bir final yapıyor. Ramo bitti. Ardından Kuzey Yıldızı bitti. Arıza bitti. Çukur son üç bölüme girdi. Yani Alev Alev dizisinin bitmesi de sürpriz olmadı.

21-05/24/alev-alev-final-bolumu-2.jpg

Dizinin final bölümünde neler olacağı ise sürpriz olacak. Aslında hikayenin bir işleyişi olduğunu biliyoruz. Fakat şöyle düşünmek gerekiyor ki zaten biten bir yapım çarpıcı bir final yapmak isteyebilir. Her dizi mutlu sonla bitecek diye bir durum söz konusu değil.

Bakalım 28.bölümde final yapacak olan Alev Alev dizisi nasıl bir son ile beraber gelecek? Sürpriz olacak mı yoksa hikaye seyrinde mi gidecek birkaç güne bunun öğrenilmesi de mümkün olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin