Ada Masalı İlk Tanıtım Yayınlandı! Nasıl Bir Konu Olacak?

Ada Masalı ilk tanıtım videosu yayınlandı. Yeni bir yaz dizisinin daha yayına hazırlandığını öğrendik. Peki Ada Masalı konusu ne olacak?

Oğulcan Özsezgi
24 Mayıs 2021 - 01:21
Gündem

Yaz dönemi gelir demek yanlış olur zira yaz dönemi geldi. Çok ünlü diziler ya final yaparak yaz sezonuna giriş yapıyor ya da sezon finallerini görüyoruz. Çukur, Ramo, Kuzey Yıldızı, Masumiyet gibi ünlü dizilerin final yaptığı sezon sonu, yeni diziler için de bir başlangıç demek. Bu yeni dizilerden biri için daha tanıtım yayınlandı. Ada Masalı ilk tanıtım ile beraber dizinin yapısı da az çok ortaya çıkmış oldu.

Ayrıca oyunculuklar konusunda da kamera arkası ekibi konusunda da yeni bilgiler.

Ada Masalı İlk Tanıtım ve Dizinin Konusu

Star TV’de yayınlanacak olan yeni yaz dizisinde başrollerde Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan yer alıyor. Başrolde yer alan bu iki ismin hikayesini izleyeceğiz. Aslında ikili birbirlerine zıt olan iki karakteri canlandıracak.

Zaten dizinin konusu da bu zıtlık üzerine kurulu. İkili birbirlerine zıt olsa da ikilinin zaman içerisinde birbirlerine duyacakları aşkı izleyeceğiz. Yani yine romantik komedi tadında, bana sorarsanız artık sıradanlaşmış olan bir hikaye göreceğiz.

Tabii ki oyunculuklar nasıl olur ya da konu nasıl işlenir şu an için bilemiyoruz. Zira elimizde Ada Masalı ilk tanıtım videosundan başka çok fazla bir veri yok. Dizinin yönetmen koltuğuna gelecek olursak, yönetmenlik koltuğunda oturacak olan isim Ali Bilgin olacak.

Ayrıca Ada Masalı yine Ay Yapım imzasını da taşıyacak. Yelda Eroğlu ve Yeşim çıtak tarafından yazılan senaryoyu izleyeceğimiz dizinin ne zaman yayın hayatına başlayacağı ise kesin değil.

Star TV tanıtımı yakında olacak paylaştı. Fakat yaz dizileri tecrübelerine bakacak olursak Haziran ayında dizi yayınlanacaktır. Ne zaman yayınlanacağı paylaşıldığı zaman biz de bilgi veririz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin