Kağıt Ev 6. Bölüm Fragmanı! Mert Her Detayı Öğrendi?

Kağıt Ev 6.Bölüm fragmanı da geldi. Yeni bölümde Mert çok büyük bir şok ile karşılaşacak ve gerçekleri öğrenecek. Mert durum karşısında ne yapacak?

Oğulcan Özsezgi
23 Mayıs 2021 - 04:07
Gündem

Kağıt Ev 6.Bölüm fragmanı, Youtube üzerinden yayınlandı. Fragman için tek kelime söyleyebilirim ki ortalık mayın tarlasına dönecek. Bunu artık anlamış bulunuyoruz. Zaten dizi için her şey karışmaya başlamıştı bile.

İnci’nin cesedi bulundu. Bir cenaze töreni yapıldı ama polis cinayet üzerinde durdu. Cihan ile Aylin cinayeti bir seri katilin işlediği yönünde izlenim vermeye çalıştı. Daha doğrusu bunun için çalışmalara başladı.

Bir yandan ise Mert kendisini kaybetti. Gülsüm deseniz yine aynı. Kızının ölümü onu ve eşini yıktı. Herkes katilleri aramaya başladı. Ama Mert çok kısa sürede buldu.

Kağıt Ev 6.Bölüm Fragmanı ve Mert Olayı

Yeni bölümden önce, 5.bölümde son sahnede Cihan ile Aylin’in tartışmaya başlamıştı. Bu sırada cinayetten söz ederken Mert ise anne ve babasını duymuştu. Fragman oradan devam edildiğini gösteriyor.

Aylin ile Cihan duydukları sonrasında her şeyi Mert’e itiraf ediyorlar. Tabii ki Mert deliye dönüyor. Anne ve babasını suçluyor. Bu sırada ise Mert, Cemre’nin hedefine oturuyor.

Hasta olduğu düşünülen Cemre, olayın üzerine gidiyor ve Mert’in canını yakmaya devam ediyor. Cemre’nin hiçbir şekilde akıllanmayacağını da buradan net olarak anlıyoruz.

Mert polise gidecek mi derken, fragmanın son sahnesinde Mert’in İnci’nin bulunduğu yere gittiğini görüyoruz. Burada hareketsiz bir şekilde yerde yattığını gördüğümüz Mert’in başına bir şey mi geldi bunu da bilemiyoruz.

Kesin olan şey şu ki artık yavaş yavaş oklar İnci’nin katilinin bulunması yönünde çevrilecek. Katilin Cemre olduğu anlaşılmayacaktır, yani en azından ilk bölümlerden anlaşılmayacaktır ama yavaş yavaş ipuçlarının ortaya çıkmasını bekliyoruz. Cihan ile Aylin arasında neler olacağını da merakla bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin