Uyanış Büyük Selçuklu Sezon Finali Değişti! Yeni Karar

Uyanış Büyük Selçuklu sezon finali tarihi için beklenmedik bir gelişme ortaya çıktı. Uyanış Büyük Selçuklu sezon finali ne zaman yapılacak?

Oğulcan Özsezgi
23 Mayıs 2021 - 03:48
Gündem

Uyanış Büyük Selçuklu son birkaç haftada gündeme bomba gibi düştü. Dizi zaten çok tempolu olarak devam ediyordu. Hikayede iyice alevlenmişti ama dizinin gündeme bu denli gelmesinin nedeni, son bölümlerde olan gelişmeler değil. Dizinin son bölümlerinde gündeme gelmesinin nedeni, yeni sezonda bambaşka bir şekilde karşımıza çıkacak olması. Uyanış Büyük Selçuklu sezon finali sonrasında her şey değişecek.

Dizi bir anda Sultan Alparslan dönemine geçiş yapacak. Tabii ki oyuncular da değişecek. Bunu daha önce paylaşmıştık. Şimdi ise sezon finali konusunda bir açıklama geldi. Zaten ses getirecek olan bir final beklentimiz vardı ama sezon finalinin 35.bölümde olacağını düşünüyorduk. Daha doğrusu gelen bilgiler bu yöndeydi.

#♣https://www.diziler.com/haber/uyanis-buyuk-selcuklu-degisiyor-diziden-kimler-ayrilacak-25133#

Uyanış Büyük Selçuklu Sezon Finali 34.Bölüme Alındı

Yeni yapılan açıklamalara göre dizinin sezon finalinde değişikliklere gidildi. Tabii ki henüz kanal ya da yapımdan doğrulama açıklaması gelmedi ama söylenen bakacak olursak dizi 35 değil de 34.bölümde final yapacak.

Bir hafta kadar sezon finalinin öne çekilmesi durumu söz konusu olacak. Neden dizinin bir hafta kadar geriye alındığı konusunda ise bir açıklama olmadı.

Eğer bu güçlü iddia doğruysa o zaman ne olacaksa 34.bölümde göreceğiz. Çünkü bir sonraki sezonda da farklı bir hikaye konu ediniyor olacak. Dizide zaman tersine akacak ve Sultan Alparslan’ı izleyeceğiz.

21-05/23/uyanis-buyuk-selcuklu-sezon-finali-2.jpg

Yani bu da demek oluyor ki çok iddialı bir sezon finaline hazır olun. Sezon nasıl olsa oyuncular yeni sezonda devam etmeyecek diyerek, bazı ünlü karakterlerin öldürülmesi söz konusu olabilir. Yani kim ölür kim kalır ya da hikayeye nasıl bir yerde son verilir sorularına şu an yanıtımız bulunmuyor. Ama çok beklemeden yakın zamanda sorulara cevap alacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin