Masumlar Apartmanı 35.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Han ne Yapacak?

Masumlar Apartmanı 35.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda Han'ın neler yaşayacağı konusunda detaylar yavaş yavaş gözükmeye başladı.

Oğulcan Özsezgi
23 Mayıs 2021 - 02:51
Gündem

Masumlar Apartmanı 35.Bölüm fragmanı geldi ve Naci’nin durumu hakkında yeni gelişmeler yaşandığını gördük. Burada yeni bölüm fragmanından söz etmeden önce, eski bölüm hakkında bir ufak hatırlatma yapmak istiyorum. Çünkü yeni bölüm fragmanı tam da eski bölümün kaldığı yerden devam ediyor.

34.bölümde Safiye, Han ile Naci konuşurken kapıdan onları duymuştu İkili konuşurken her şey ortaya çıktı. Naci olanları Safiye’ye anlatmadı ama sonuçta Safiye olanları duymuş oldu. İşte yeni bölüm fragmanı da buradan devam ediyor.

Masumlar Apartmanı 35.Bölüm Fragmanı ve Olacaklar

Yeni bölümde olayları duyan Safiye’nin Han’a çok büyük bir tepki gösterdiği görülüyor. Safiye, nasıl böyle bir şey yaptığı konusunda Han’ı suçlarken Han’ın ise sessiz kaldığını görüyoruz.

Fakat fragmana devam ettiğimiz zaman, Naci’nin hastalığı konusunda Safiye’nin de gelişmeleri öğrendiği gözüküyor. Han, Amerika’da bir tedavi olduğu konusunda Safiye’ye bilgi veriyor.

Sonrasında Safiye’nin Naci’yi ikna etme çalışmalarının başladığını görüyoruz. Tabii ki Naci, her zaman olduğu gibi ikna olmamak konusunda inatçı. Burada kişisel görüşümü söylemek istiyorum.

Benim düşüncem Naci ikna olacak ve Amerika’ya gidecek. Bu sırada dizi sezon finaline girecek. Sonrasında yeni sezonda Naci iyileşmiş bir şekilde geri dönecek. Tabii ki bu tamamen benim düşüncem altını çizeyim.

Bu arada fragmanda Han’in İnci ile ilgili korkusunu da görüyoruz. Naci durumu İnci’ye anlatır mı korkusu yaşayan Han, iyice karamsarlık içerisine giriyor.

Fragmanda Gülben ile Esat’ın da bir sahnede gözüktüğünü ve beraber lunaparka gittikleri gözüküyor. İkili bir hayli mutlu en azından bunu anlıyoruz.

Fragmanda başka odaklanılan bir konu yok. Ayrıca Anıl’a ne olduğu konusunda da herhangi bir bilgiye yer verilmediğini de görüyoruz. Masumlar Apartmanı 35.Bölüm fragmanı içerisinde yer alan gelişmeler bunlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin