Kahraman Babam Ne Zaman Yayınlanacak?

Kahraman Babam ne zaman başlayacak belli oldu. Kahraman Babam ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. İşte diziden ilk sahneler ve yayın tarihi.

Oğulcan Özsezgi
23 Mayıs 2021 - 00:45
Gündem

Bilmiyorum kaç kişi izledi ama yakın bir süre önce yayınlanan Kırmızı Kamyon adında bir dizi vardı. Dizi yayınlandı ve rekor bir sürede yayından kaldırıldı. Dizinin sadece 1 bölümü yayınlandı. Rekor sürede yayından kaldırıldı çünkü reklamı iyi yapılamadı ve diziyi izleyen olmadı. Reytingler çok düşük olunca proje değişti. Kahraman Babam ismi ile projenin geri geleceği konusunda bilgi vermiştik.

Dizi için ilk bilgiler gelmiş ve hikayede de ufak tefek değişimler için sinyaller verilmişti. Fakat dizinin ne zaman başlayacağı belirsiz bir tabloydu. İşte o belirsizlik içerisinde, yayın tarihi de ortaya çıktı.

Kahraman Babam Ne Zaman Başlayacak?

Dizide yine itfaiyecilerin hayatları ele alınacak. Zaten odak noktası ilk dizi için de tam olarak buydu. Fakat bu sefer işler biraz daha değişecek. Bu sefer ek olarak bir baba kız hikayesini izleyeceğiz.

Aksiyon ve hayat mücadelesi içerisinde bir baba kızın duygusal hikayesi ele alınacak. Başrolde yer alan isim ise değişmeyecek. Uğur karakterini canlandıracak olan Görkem Sevindik dizide başrolde olacak isim olacak.

Daha dramatik bir hikayeyi konu edinecek olan Kahraman Babam dizisinin ne zaman yayınlanacağına gelince, dizi yaz dizisi olacak. 14 Haziran tarihinde ilk bölüm yayınlanacak.

Dikkat edin ilk bölüm yayınlanacak diyoruz. Kırmızı Kamyon için yayınlanan bölümü unutmamız gerekecek. Yeni bir isimle gelen dizi yeniden, yani sıfırdan gelmiş olacak. Bakalım bu sefer dizi istenen reytingleri alabilecek mi?

Yaz döneminde yayınlanmış olması dizi için avantaj. Şöyle bir avantaj var ki dizinin yayınlandığı zaman rakipler de bir bir sezon finali yapmış olacak. Yani bu sefer çok güçlü rakipler olmayacak. Belki de dizi bu şansı çok iyi değerlendirecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin