Uyanış Büyük Selçuklu Değişiyor! Diziden Kimler Ayrılacak?

Uyanış Büyük Selçuklu 2.sezonda ayrılacak isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Dizi yeni sezonunda nasıl bir değişim geçirecek? İşte iddia edilenler.

Oğulcan Özsezgi
23 Mayıs 2021 - 00:33
Gündem

Diriliş Ertuğrul dizisinin tadında bir dizi olmasıyla geniş kitlelere ulaşmayı başaran Uyanış Büyük Selçuklu, oldukça başarılı bir sezon geçirdi. Dizide karakterler tam oturdu ve tarihi hikayede güzel işlendi. Savaş sahneleriyle, aksiyonuyla da dikkat çeken dizinin sezon sonu da yaklaştı. Fakat yeni sezon için ortaya çıkan gerçekler, şok etkisi yarattı.

Öyle ki yeni sezonda adeta bu dizi bitecek ve yeni bir dizi başlayacak. Hemen hemen tüm başrol oyuncuları diziye veda edecek. Peki ama neden?

Uyanış Büyük Selçuklu 2.Sezonda Kimler Ayrılacak?

TRT1 ekranlarında karşımıza çıkan dizi, yeni sezonunda hikayeyi değiştiriyor. Yeni sezonda dizi Sultan Alparslan dönemini anlatacak. Yani dizi bir nevi geriye gitmiş olacak. Ki zaten hesaplanan dizinin 4 sezon devam etmesi. Melikşah Sultan dönemi ile 4 sezon devam edeceği düşünülmemiş ve sezonlar belli bir hikaye düzenine göre oluşturulmuş.

Yeni sezonla beraber ilk defa geriye doğru da bir ilerleme olacak. 2.sezonda Sultan Alparslan hikayesini göreceğiz ve bu da 4.sezona kadar sürecek. Arada sürprizler olabilir mi neden olmasın. Çünkü hiç beklenmedik bir şekilde kadronun değişmesi mümkün oldu.

21-05/23/uyanis-buyuk-selcuklu-2sezonda-ayrilacak-isimler.jpg

Bu kararla beraber diziden ayrılan isimler de iddialı isimler olacak. Başta Buğra Gülsoy olmak üzere Hatice Şendil, Ekin Koç, Sevda Erginci ve daha birçok ismin diziye veda edeceği söylendi.

Hatta bu isimler için veda mesajları bile gelmeye başladı desek yeridir. Yavaş yavaş ipuçları alınmaya başlandı. Bu arada diziye devam edecek olan ismin ise Nizamülmülk olacağı yani Mehmet Özgür’ün olacağı belirtiliyor. Zaten karakter Sultan Alparslan döneminde de görevinin başında yer alan bir isim.

Bu nedenle sürpriz olmayacaktır. Uyanış Büyük Selçuklu 2.sezonda ayrılacak isimler şimdilik böyle gözüküyor. Bakalım daha detaylı açıklamalar da gelecektir. Kolay kolay karşılaşmayacağımız bir durum söz konusu olacak. Geriye doğru dönüşü izleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin