Masumiyet Final Kararı Yine Değişti

Masumiyet final yapmaya kesin olarak karar verdi. Dizinin final bölümü ise bu hafta yayınlanacak olan 13.bölüm olacak. Finalde nasıl bir son olacak o belli değil.

Oğulcan Özsezgi
22 Mayıs 2021 - 00:00
Gündem

Masumiyet dizisinde neler oluyor çözmek mümkün değil. Dizi için bir öyle bir böyle açıklamalar yapıyorlar. Önce dizinin final yapacağı konusunda açıklamalar geldi. Reytingler istenen seviyede değil dendi ve bunun neticesinde de Masumiyet final yapacak kararını paylaştık.

Dizi final yapsın tamam derken farklı bir karar daha geldi. Bambaşka iddialar sonrasında yapımın ve kanalın finalden vazgeçtiği söylendi. Sonra Hülya Avşar ile ilgili olan bu iddialar yalanlandı. Ama dizide de önemli bir gelişme oldu.

Dizinin gününün değişmesi sağlandı. Normalde Çarşamba günleri ekrana gelen yapım, Pazartesi gününe taşındı. Zaten Pazartesi gününde bir başka fenomen dizi olan Yasak Elma vardı.

Yasak Elma final yaptığı için dizi Pazartesi gününe taşınmış ve belki de yeniden reytingler yükselir düşüncesi hakim olmuştu. Normalde 13.bölümde final kararı alınmıştı.

Masumiyet Final Yapacak ve Artık Kesin

Dizi final yapmayacak ve yeni gününde devam edecek derken bir kez daha karar değişti. Bu sefer ise son karara imza atıldı. Çünkü artık final fragmanı yayınlandı ve geri dönüş yok.

Bu sefer alınan karara göre ilk seferde olduğu gibi dizinin 13.bölümde final yapması uygun görüldü. 13.bölüm sonrasında yapım veda edecek ve hatta 2.fragman da yayınlandı.

Dizinin nasıl sonlanacağı konusunda farklı görüşler var ama net olarak son nasıl olacak bilinmiyor. Dizinin final yapmasının nedeni ise düşen reytingler olarak gösteriliyor.

Zaten ilk kez final iddiaları gündeme geldiğinde de düşen reytinglerden şikayet edilmişti. İlk bölümler gayet iyi giden reytinglerde sonrasında ise bir düşüş göze çarpmıştı ve adeta düşüş durdurulamamıştı.

Sadakatsiz gibi yapımların karşısında olan Masumiyet tutunamadı ve sonucunda da işte bu erken final gelmiş oldu. Finalin nasıl sonlanacağını ise bekleyip görmek lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin