Hekimoğlu 51. Bölüm 2.Fragman Geldi! Finalde Ne Olacak?

Hekimoğlu 51. Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanın önemi daha fazla çünkü bu dizinin final bölümünün fragmanı oldu. Finalde ne bekliyoruz?

Oğulcan Özsezgi
22 Mayıs 2021 - 00:00
Gündem

Hekimoğlu, çok inanılan bir proje olsa da ancak 50 bölüm dayanabildi. Dizinin senaryosu iyiydi ve oyunculuklar çok başarılıydı ama dizi bir türlü istenen seviyeye gelmedi. Daha doğrusu ilk etapta gelmiş olsa da sonradan yaşanan düşüş durdurulamadı. Sonuçta final yapacak olan dizi için son bölüm fragmanı da yayınlandı. Hekimoğlu 51. Bölüm 2.Fragmanı dizinin uzun bir süredir beklenen gelişme ile final yapacağını ortaya çıkarmış oldu.

Hekimoğlu 51. Bölüm 2.Fragman Finalde Yaşanacaklar

İlk fragmanda daha çok hastane içerisinde yaşanan olaylara yönelme vardı. İşte Dolapdere’nin geri dönüşü, yeni asistanların mücadelesi falan. Fakat ikinci fragmanda başka bir sürpriz var. İkinci fragmanda dizinin ilk bölümünden beridir aralarında bir elektrik olduğu anlaşılan Ateşi ile İpek arasındaki yakınlaşmanın arttığını görüyoruz.

İkili arasındaki yakınlaşma artarken, büyük bir ihtimalle ikilinin artık aşklarını itiraf ettiklerini göreceğiz. Zaten bu gelişmeyi gördük gördük. Sonuçta final bölümü. Başka bir şans olmayacak.

Dizinin başlarından beridir de sürtüşen ikilinin aslında birbirlerinden elektrik aldığı çoktan anlaşılmıştı. Hatta son haftalarda da bunu net olarak görmüştük. 51.bölüm için yeni fragman yayınlanmış olsa da hala netleşmeyen bir şey var.

 

Son nasıl olacak? Şu an için görünen o ki mutlu bir son yapılacak ve en azından güzel bir final yapılacak.
Fakat final bu ya belki de senarist bir sürpriz yapar ve kötü bir sona da yer verebilir. Salı günü yayınlanacak olan yeni bölümde bunun detaylarını öğreneceğiz.

Dilerseniz artık sizi fragmanla bırakalım da nasıl bir bölüm izleyeceğimizi siz de yakından görün. 3.fragman yayınlandığı zaman onun da paylaşımını yapar ve bir daha değerlendiririz. Hekimoğlu 51. Bölüm 2.fragman değerlendirmesi bu kadar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin