Çukur 4. Sezon 37. Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı! Neler Olacak?

Çukur 4. Sezon 37. Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde bir düğün sahnesi göreceğimizi de anlamış olduk. İşte dizi de yaşanacaklar ve yeni gelecek karakter.

Oğulcan Özsezgi
21 Mayıs 2021 - 23:43
Gündem

Çukur 4. Sezon 37. Bölüm 2.Fragmanı, ilk fragmanın üzerinden birkaç gün geçmişti ki yayınlandı. Yeni bölümde sandığımızdan çok daha fazla şey olacağını da bu fragmanla beraber gördük.

İlk fragman biraz sönük geçmişti. Bu nedenle ikinci fragmanda daha fazla şey göreceğimizi umuyorduk ve zaten öyle oldu.

Çukur 4. Sezon 37. Bölüm 2.Fragmanı - Düğün Gözüktü

Yeni fragmanda ilk dikkat çeken nokta düğün olacak. Muhtemelen bölüm Yamaç ile Efsun’un düğünüyle beraber başlayacak. Düğün oldukça eğlenceli geçecek gibi gözüküyor. Vartolu da artık yerini bulmuş gibi gözüküyor. Fakat Çukur’da normal bir düğün mümkün mü? Bu soruyu da sormadan geçemiyoruz.

Soruyu da sorduğumuz zaman cevabı hayır olarak alıyoruz. Yine bir düğünün ardından bölümde işler bir hayli karışacak. İlk fragmanda ortaya çıkmayan Şahran karakteri bu fragmanda karşımıza çıkıyor. Amca tarafından verilen talimatla beraber Şahran Çukur’u basıyor.

Muhtemelen düğünden dönen Yamaç ve arkadaşları ise tam da çatışmanın arasında kendisini buluyor. Anlayacağınız o ki her şey normale binecek dediğimiz anda yine karışıklıklar olacak. Çukur 4. Sezon 37. Bölüm 2.Fragmanı bize bunu net olarak anlatmış oldu.

Yeni bölümde bazı karakterlerin ölmesinin de mümkün olduğunu belirtelim. Sürpriz isimler de diziye veda edebilirler. Muhtemelen Şahran karakteri öyle sakin kalmayacak ve Amca’nın da emirleriyle Çukur’a huzur vermeyecek. Neden bu kadar kesin konuşuyoruz çünkü dizinin finaline 3 bölüm var.

Bu hafta yayınlanacak bölüm sonrası iki bölüm kalacak. Dizi mutlu sonla mı bitecek yoksa hüzünlü bir veda mı olacak göreceğiz. Hangi karakterlere de veda edileceği çok yakında belli olacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin