Peacock yeni animasyon dizisi Colony 2 için hazırlıklara başladı!

Seth Meyers ve kardeşinden uzay kolonisi temalı yeni bir animasyon dizisi yolda: Colony 2. Detaylar...

Seth Meyers ve kardeşi Josh, son projelerinde izleyiciyi uzaya götürmeye hazırlanıyor!

YENİ ANİMASYON DİZİSİ YOLDA: COLONY 2

İkili, dijital yayın platformu Peacock için hikayesi insanlığın ilk uzay kolonisinde geçen "Colony 2" isimli bir animasyon dizisinin geliştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Sethmaker Shoemeyers Productions, Bento Box Entertainment ve Universal Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizi için yayıncı platformdan senaryo taahhüdü alındı.

21-05/21/colony-2-yapimcilari.jpg

COLONY 2 NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Meyer kardeşlerin yaratıcılığını ve yapımcılığını üstlendiği dizinin konusu şu şekilde:

Bilimdeki en büyük zekalardan oluşan bir ekip, insanlığın ilk uzay kolonisini başlatmak için uzak bir gezegene geldiğinde, dünyadaki teknolojik ilerlemeler sayesinde oraya ikinci sırada geldiklerini keşfederler.

Bu, onları şu soruyla yüzleşmeye zorlar: Hayatın boyunca bir numara olduğun süreçte aslında iki numara olduğunu keşfettiğinde ne olur?

21-05/21/space-colony.jpg

Colony 2'nin yürütücü yapımcı kadrosu Seth Meyers, Mike Shoemaker, Josh Meyers, Jason Carden ile Bento Box Entertainment adına Scott Greenberg ve Joel Kuwahara'dan oluşuyor.

Dizinin senaryo geliştirme çalışmaları devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin