Ultra City Smiths animasyon dizisi AMC ekranlarında izleyiciyle buluşuyor!

AMC kanalından Jimmi Simpson, Da'Vine Joy Randolph, Kristen Bell'li stop-motion animasyon dizisi geliyor: "Ultra City Smiths"...

AMC'den stop-motion animasyon dizisi geliyor: "Ultra City Smiths"

Jimmi Simpson, Da'Vine Joy Randolph, Kristen Bell, Dax Shepard, Alia Shawkat gibi isimlerin seslendirme kadrosuna dahil olduğu Ultra City Smiths, Stoopid Buddy Stoodios (Robot Chicken, Crossing Swords) yapımcılığında ve showrunner Steve Conrad (Patriot, Perpetual Grace) idaresinde hazırlanıyor.

ULTRA CITY SMITHS NASIL BİR DİZİ?

22 Temmuz 2021 tarihinde AMC+'ta izleyiciyle buluşmaya başlayacak dizinin konusuna bakacak olursak,

İlk olarak Mega City Smiths olarak lanse edilen, sonrasında ismi Ultra City Smiths olarak değişen yapımın hikayesi, kurgusal metropol Ultra City'nin ünlü nüfuzlu kişisinin (Smith) gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasıyla ilgili gerçekleştirilen araştırmaya dayanıyor.

İki gözü pek dedektif David Mills ve Gail Johnson (Simpson ve Randolph), kendilerinin ve ailelerinin yaşamları için yüksek bir risk getiriyor olsa da yaşadıkları şehrin yozlaşmışlığına karşı mücadele etmek için davayı takip etmeye başlarlar.

21-05/20/ultracity-seslendirme-kadrosu-ilk-kisim.jpg

Jimmi Simpson, Da'Vine Joy Randolph, John C. Reilly, Bebe Neuwirth, Jason Mantzoukas, Damon Herriman, Melissa Villaseñor, Kurtwood Smith, Tim Heidecker, Chris Conrad ve Hana Mae Lee dizinin seslendirme kadrosu için duyurulan ilk isimler olmuşlardı.

Seslendirme kadrosuna dahil olan yeni isimler ve karakterleri şu şekilde:

- Kristen Bell (Donella Pecker)
- Dax Shepard (Kongre üyesi Chris Pecker)
- Alia Shawkat (Little Grace)
- Tim Meadows (Belediye Başkan Vekili Jeff Thumb)
- Terry O'Quinn (Yüzbaşı Krieger)
- Debra Winger (Trish McSapphire)
- Luis Guzmán (Rodrigo Smalls)
- Julian Barratt (Dünyanın en tehlikeli adamı)
- Sunita Mani (Dedektif Jaya Mukherjee
- Tom Waits (Anlatıcı)

21-05/20/ultra-city-smiths.jpg

Ultra City Smiths'in ilk iki bölümü 22 Temmuz'da AMC+'ta yayınlanacak. Sezonun geri kalan bölümleri ise her Perşembe günü haftalık olarak ekranlara gelmeye devam edecek.

6 bölümden oluşan sezon bu sonbaharda AMC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

21-05/20/ultra-city-smiths-dizisi-foto-1621530373.jpg

Jeff Dieter ve Thomas J. Glynn'ın yapımcılığını üstlendikleri dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Stoopid Buddy Stoodios'tan Seth Green, John Harvatine IV, Matthew Senreich, Eric Towner ve Chris Waters ile Jennifer Scher'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin