Disney+ dizisi The Mysterious Benedict Society fragmanı, konusu, oyuncuları

Birlikte gerçeğin arkasındaki gizemi ortaya çıkaracaklar... Disney+ dizisi "The Mysterious Benedict Society" için ilk fragman yayınlandı. Dizi ne zaman başlıyor? Tüm detaylar...

Birlikte gerçeğin arkasındaki gizemi ortaya çıkaracaklar...

THE MYSTERIOUS BENEDICT SOCIETY HAKKINDA HER ŞEY!

Trenton Lee Stewart'ın kitap serisine dayalı olarak hazırlanan Disney+ dizisi "The Mysterious Benedict Society" için ilk fragman yayınlandı.

Tony Hale'in eksantrik Mr. Benedict karakteriyle karşımıza çıktığı diziye dair yeni poster ve kareler de paylaşıldı.

25 Haziran 2021 Cuma günü prömiyerini gerçekleştirecek The Mysterious Benedict Society'nin hikayesi; dünyayı The Emergency olarak bilinen küresel bir krizden kurtarmak için Mr. Benedict tarafından görevlendirilen dört yetenekli yetimi merkezine alıyor.

21-05/20/mysterious-benedict-society-foto1.jpeg

Reynie (Mystic Inscho), Sticky (Seth Carr), Kate (Emmy DeOliveira) ve Constance (Marta Kessler) krizin arkasındaki gerçeği keşfetmek için gizemli L.I.V.E.'e sızmalıdır. Mr. Benedict'in şeytani ikiz kardeşi olan okul müdürü Dr. Curtain (Hale) dünya çapındaki bu paniğin arkasında göründüğünde, "The Mysterious Benedict Society"nin çocukları onu yenmek için zeki bir plan yapmak zorundadır.

Canlı renkleri ve ilginç karakterleriyle dikkat çeken roman uyarlaması dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Kristen Schaal, Ryan Hurst, MaameYaa Boafo, Gia Sandhu gibi isimler yer almakta.

21-05/20/mysterious-benedict-society-foto2.jpeg

Darren Swimmer ve Todd Slavkin ikilisinin showrunnerlığını üstlendiği yapımın arkasında Sonar Entertainment, 20th Television, Jamie Tarses, Karen Kehela Sherwood, Deepak Nayar, James Bobin, Matt Manfredi (yazar/yaratıcı) ve Phil Hay (yazar/yaratıcı) bulunuyor.

21-05/20/mysterious-benedict-society-foto3.jpeg

The Mysterious Benedict Society dizisi Disney+ yayın platformuna transfer olmadan önce ilk etapta Hulu için geliştirilmekteydi.

21-05/20/mysterious-benedict-society-poster-1621522898.jpeg

"The Mysterious Benedict Society" (Disney Plus) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin