Atiye 3.sezon Ne Zaman Başlayacak? Açıklandı

Atiye 3.sezon ne zaman başlıyor? Netflix Türkiye, dizinin yeni tarihi konusunda bilgileri paylaştı. Yeni sezon hakkında da bazı detaylar ortaya çıktı.

Oğulcan Özsezgi
20 Mayıs 2021 - 17:13
Gündem

Netflix’in Türk yapımları içerisinde ayrı bir yeri olan Atiye dizisi, çok başarılı iki sezon geçirmişti. İlk sezondaki mistik olaylar izleyiciyi bağlamış ve ikinci sezonda da bir kitle oluşmasını sağlamıştı. Şimdi ise gözler Atiye 3.sezon’a çevrilmiş durumda. Çünkü yeni sezon çok yakında geliyor. Atiye 3.sezon ne zaman? Dizinin gelişmeleri neler? Açıklamalara göre bakalım.

Atiye 3.sezon Ne Zaman Yayınlanıyor? Kesin Tarih Belli mi?

Dizinin üçüncü sezonu için geri sayıma geçildi. Öğrendik ki aslında dizinin çekimleri çoktan yapılmış. Sadece yayınlanmasının beklendiği bir döneme girilmiş. Geçen sene yaz aylarında tamamlanan yeni sezon çekimleri sonrasında dizi Haziran ayında yayınlanacak.

Netflix tarafından paylaşılan Haziran içerikleri içerisinde gördüğümüze göre dizi 17 Haziran tarihinde 3.sezon ile gelecek ve üyeler tüm bölümlere erişebilecekler.

Mistik bir havaya sahip olan ve her bölümde olayların biraz daha karıştığı Atiye dizinin yeni sezonunda yer alacak olan oyuncular da belli.

Tüm iddialara karşın yeni sezonda yine Beren Saat’i başrolde göreceğiz. Başarılı oyuncunun hikayesi kaldığı yerden devam edecek. Onun dışında Atiye 3.sezon oyuncuları;

  • Melisa Şenolsun
  • Metin Akdülger
  • Mehmet Günsür
  • Civan Canova
  • Tim Seyfi
  • Cezmi Baskın
  • Meral Çetinkaya

Olacak.

Atiye 3.sezon ne zaman başlayacak öğrendik. Peki ya dizinin durumu ne olacak? Yani bu sezon sonrasında dizi devam edecek mi? O konuda kötü bir haber verelim. Dizi beklendiği ve planlandığı gibi 3 sezon devam edecek. Yani bu yayınlanan sezon aslında final sezonu olacak.

Final sezonu olması üzücü ama bir yandan da şu var ki artık Atiye’nin gizemi tamamen çözülmüş olacak. Muhtemelen Atiye’nin basit bir ressam olmadığını göreceğiz ve gerçek hikayesine ulaşacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin