Netflix'in fark yaratan dizisi Special'in 2. ve final sezonuna dair detaylar!

Özel olabiliyorken neden normal olasın? Netflix'in yarı otobiyografik komedi dizisi "Special"ın 2. sezon bölümleri uzun bir aranın ardından Netflix'e geldi. Detaylar...

Özel olabiliyorken neden normal olasın?

SPECIAL DİZİSİ FİNAL SEZONUYLA NETFLIX'TE!

"Dünyaya bir kez geliyorsun, o yüzden iyi değerlendir..." Netflix'in serebral palsi hastası, eşcinsel bir genç adam Ryan Hayes karakterini merkezine alan yarı otobiyografik komedi dizisi "Special"ın 2. sezon bölümleri uzun bir aranın ardından Netflix'e geldi.

8 bölümlük ilk sezonu 12 Nisan 2019'da yayınlanan dizi böylelikle iki yıldan uzun bir süre sonra yeni bölümleriyle geri dönüş yapmış oldu. Daha önceden duyurulduğu üzere dizinin 2. sezonu aynı zamanda final sezonu olma özelliğini taşıyor.

Yeni sezon, ilk sezon olduğu gibi 8 bölümden oluşuyor. Bölümlerin süresi 27 ile 34 dakika arasında değişiyor.

SPECIAL 2. SEZONDA NELER OLACAK?

En iyi kısa formatlı dizi dâhil dört dalda Emmy'ye aday gösterilen Special'ın yeni sezonunda; artık annesiyle çok daha seyrek görüşmeye başlayan Ryan, hayatın ve aşkın getirdiği tüm karmaşık iniş çıkışlarıyla dünyayı kendi başına keşfetmeye devam ediyor. Sezonun açılış bölümünde; Ryan gece gezmesinde yeni tanıştığı biriyle heyecan verici ve karmaşık bir bağ kurar. Karen oğluyla tekrar yakın olabilmek için yanıp tutuşurken; Kim, aralarındaki dinamiği sorgular.

21-05/20/special-2-sezon-afisi.jpg

Ryan O'Connell (Ryan Hayes), Jessica Hecht (Karen Hayes) ve Punam Patel'in (Kim Laghari) başrolleri paylaştığı dizinin oyuncu kadrosuna Marla Mindelle (Olivia), Augustus Prew (Carey), Patrick Fabian'a (Phil) ek olarak yeni sezon için Charlie Barnett (Russian Doll), Max Jenkins (Dead To Me), Ana Ortiz (Ugly Betty), Utkarsh Ambudkar (The Mindy Project), Lauren Weedman (Looking), Buck Andrews, Anjali Bhimani (Modern Family), Ajay Mehta (This is Us), Karan Soni (Miracle Workers) gibi isimler dahil oldular. Leslie Jordan (Will & Grace) ise konuk oyuncu olarak karşımıza çıkıyor.

Ryan O'Connell'ın 2015 senesinde yayımlanan "I'm Special: And Other Lies We Tell Ourselves" kitabından uyarlanan Special'ın yürütücü yapımcı kadrosunda O'Connell'a Jim Parsons, Eric Norsoph, Todd Spiewak ve Anna Dokoza eşlik ediyorlar.

21-05/20/special-2-sezon-foto.jpeg

Final sezonunun bölüm rehberi ise şu şekilde:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Bir Günlük İlişki" (28 dakika)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Bu Hoşuma Gitmedi" (27 dakika)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Erkekler Böyledir" (34 dakika)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Lokma Lokma Gelen Ölüm" (28 dakika)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Ryan Çeteye Katılıyor" (28 dakika)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Balonun Yakışıklıları" (29 dakika)
- 2. Sezon 7. Bölüm: "Neden Kimse Hazır Değil?" (31 dakika)
- 2. Sezon 8. Bölüm: "Öykünün Sonu" (30 dakika)

"Special" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin