Burak Çelik'e yoğun ilgi!

Oyuncu Burak Çelik önceki gün alışverişte objektiflere yansıdı. Yakışıklı oyuncunun hayranları ise kendisine yoğun ilgi gösterdi.

Berfin Sengil
08 Mayıs 2024 - 09:55
Magazin

Ekranların yakışıklı isimlerinden Burak Çelik, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü marka ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan yakışıklı oyuncu, bir süre meydan katını dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceledi.

Alışveriş sırasında yanına gelen sevenlerinin yoğun ilgisine maruz kalan Burak Çelik, yanına gelen sevenleriyle ayak üstü sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Mütevazi ve sempatik tavırlarıyla da dikkat çeken Çelik, siyahlar içerisindeki şık AVM tarzı ile de sevenlerinin beğenisini topladı.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin