Müge Boz'un balon telaşı!

Doğumuna kısa bir zaman kala alışveriş merkezinde görüntülenen Müge Boz'un elindeki balonlar dikkat çekti.

Berfin Sengil
08 Mayıs 2024 - 09:45
Magazin

Ekranların güzel ve başarılı oyuncularından Müge Boz, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Tek başına geldiği Zorlu AVM’de kısa bir alışveriş turuna çıkan güzel oyuncu, bir süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceledi.

Alışverişe Geldi Balon Alıp Çıktı

Alışveriş sırasında muhabirlerle karşılaşan Müge Boz, neşeli ve sempatik halleriyle dikkat çekti. Balonları kim için aldığı sorusuna, "Vina için aldım heyecanla balonları bekliyor, o yüzden hızlı adımlarla ilerliyorum. Doğuma az kaldı, aslında ihtiyaçları almaya gelmiştim ama balon alıp çıkıyorum" dedi.

Mavi şık elbisesi ile dikkatleri üzerine çeken Müge Boz, muhabirlere iyi çalışmalar diledikten sonra küçük kızı Vina’ya balonları yetiştirmek için AVM’den ayrıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin