Burak Deniz'in yeni dizisi belli oldu!

Başarılı oyuncu Burak Deniz yeni bir dizi ile anlaştı.

Merve Mutlu
02 Aralık 2019 - 15:51
Yeni Bölüm

En son, başrolünü Hazal Kaya ile paylaştığı Shameless uyarlaması olan Bizim Hikaye dizisinde rol alan ve daha sonra hakkında birkaç dizi iddiası çıksa da yalan haber olduğu ortaya çıkan başarılı oyuncu Burak Deniz'in yeni dizisi belli oldu. 

19-12/02/burak-deniz.png

İstanbullu Gelin dizisi ile kamera karşısına çıkan ve partneri Aslı Enver ile birlikte Orta Doğu'yu kasıp kavuran oyuncu Özcan Deniz bu kez de kendi projesi için kolları sıvadı. “Ya Sonra”, “Evim Sensin”, “Su ve Ateş”, “Sevimli Tehlikeli” ve “Öteki Taraf” gibi büyük ilgi gören filmlere imza atan Deniz bu kez de kendi projesi olan ve dayısının hikayesinin anlatılacağı Kral dizisi ile ekranlara adını yazdıracak. 

19-12/02/zcan-deniz.png

Birsen Altuntaş'ın haberine göre: Senaryosunu kendi yazan Özcan Deniz atv ile de anlaşarak projeyi kesinleştirdi. Dizide başka hangi isimlerin yer alacağı henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin