Hazar Ergüçlü The Mallorca Files dizisinde rol alacak!

Başarılı oyuncu Ergüçlü, BBC dizisinde rol alıyor.

Merve Mutlu
02 Aralık 2019 - 14:43
Yeni Bölüm

Daha önce birbirinden başarılı dizi projelerinde yer alan ve en son Hakan:Muhafız adlı dizide ana kadroda boy gösteren Hazar Ergüçlü, şimdilerde yeni bir projenin heyecanı içinde. BBC'de yayınlanan yeni bir dizide yer alan Ergüçlü çok yakında ekranlarda olacak. 

19-12/02/bbc.png

25 Kasım’da yayına giren The Mallorca Files adlı ekranlara yeni bir soluk getirmişken, diziden yeni bir müjde görüntülendi. Number One Fan' isimli dördüncü bölümde yer alacak olan konuk oyuncu Hazar Ergüçlü olacak.çekimler için aylar önce İspanya’nın Mayorka adasına giden Ergüçlü dizide 'Azra Bolat' adında hamile bir makyözü canlandıracak.

Başrollerinde Elen Ryhs ve Julian Looman'ın yer aldığı The Mallorca Files adlı dizide, Alman ve İngiliz iki dedektif Mayorka’da gizemli cinayetleri çözmeye çalışıyorlar. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin