Bob Hearts Abishola 1. sezon 10. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Chuck Lorre imzalı komedi dizisi Bob Hearts Abishola'nın yeni bölümünde neler olacak? Bob Hearts Abishola 1. sezon 10. bölüm konusu ve fragmanı...

CBS kanalının Chuck Lorre imzasıyla dikkat çeken komedi dizisi "Bob Hearts Abishola" geçtiğimiz hafta sezonun dokuzuncu bölümü "We Were Beggars, Now We Are Choosers" ile ekranlardaydı.

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bob Hearts Abishola'nın hikayesi; beklenmedik bir kalp krizi geçiren, ailece çorap şirketi işleten Detroit'li orta yaşlı iş adamı Bob'un, kardiyoloji biriminde kendisiyle ilgilenen Nijeryalı göçmen hemşire Abishola'ya aşık olması ve onun kalbini kazanmaya çalışmasına odaklanıyor.

Yayınlanan son bölümde; Abishola, bir ara kendisine talip olup reddettiği Nijeryalı eczacı Chukwuemeka'ya ikinci bir şans verince amcası Tunde, teyzesi Olu'nun arkasından iş çevirir ve yeğenine kur yapan adam hakkında Bob'u gizlice uyarır.

19-12/02/bob-hearts-abishola-1x09-foto3.jpg

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Beth McCarthy-Miller'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 5.65 milyon izleyici rakamlarını elde edip genel reyting ortalamasına yakın bir performans gösterdi.

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 10. BÖLÜM NE ZAMAN?

Diziye kısa bir mola! Bob Hearts Abishola; Chuck Lorre & Al Higgins'in senaryosunu kaleme alıp; Beth McCarthy-Miller'ın (The Good Place, The Kominsky Method) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun onuncu bölümü "Ice Cream for Breakfast" ile 09 Aralık 2019 Pazartesi akşamı CBS ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-12/02/bob-hearts-abishola-foto.jpg

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 10. BÖLÜM KONUSU

Bob, Abishola'nın Chukwuemeka ile yeni bir randevuya çıkması üzerine onun için savaşmaya kendini hazır hissetmek zorundadır.

Ayrıca Tunde amca, Chukwuemeka konusundaki uyuşmazlıkları nedeniyle Olu teyze ile kavga edip evden kovulmasının ardından Dottie ile beklenmedik bir arkadaşlık geliştirir.

Oyuncu kadrosu: Billy Gardell (Bob), Folake Olowofoyeku (Abishola), Christine Ebersole (Dottie), Matt Jones (Douglas), Maribeth Monroe (Christina), Vernee Watson-Johnson (Gloria), Shola Adewusi (Teyze Olu), Barry Shabaka Henley (Amca Tunde), Travis Wolfe, Jr. (Dele), Gina Yashere (Kemi).

Konuk oyuncu kadrosu: Bayo Akinfemi (Goodwin), Tony Tambi (Chukwuemeka), Anthony Okungbowa (Kofo), Waleed Mansour

"Bob Hearts Abishola" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin