Can Yaman'a bir eleştiri de Tuba Ünsal'dan geldi!

Oyuncu Can Yaman bir kez daha eleştiri oklarının hedefi oldu.

Merve Mutlu
02 Aralık 2019 - 12:10
Magazin

En son Erkenci Kuş dizisi ile kamera karşısına geçen ve hâlâ aynı projeden bahsederek açıklamalar yapan Can Yaman, sırf başarılı olduğu için ayrı projeden prim yaptığı yönünde eleştiirilmiş daha sonra da yurt dışındaki hayranlarının kiralanmış kişiler olduğu iddiaları ile gündeme gelmişti. Şimdi de yaptığı bir başka açıklama ile gündemde. 

19-12/02/can-yaman.jpg

"Selen Soyder'in libidosu yok.."

19-12/02/can-yaman-selen-soyder.jpg

Çok konuşulan oyuncu Yaman, Cengiz Semercioğlu ile röportaj yapmış ve şaşırtan açıklamalarda bulunmuştu. Demet Özdemir ile olan uyumu sorulan oyuncu, "Biz 20’nci bölümde sevgili olduk. Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela “Hangimiz Sevmedik” dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzden problem yaşadım. Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım.

Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar... Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; Hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye “Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu” diye sordurtamazsan o iş tutmaz. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk." cevabını vererek herkesi şaşırttı. 

Demet Özdemir ile aşk yaşadığını ilk kez itiraf eden Can Yaman, eski partneri olan oyuncu Selen Soyder hakkında da libidosu yok iması ile eleştiri oklarının hedefi olmayı bir kez daha başardı. O eleştiriyi yapanlardan biri de Tuba Ünsal oldu. 

19-12/02/tuba-unsal.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin