Kaan Taşaner Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden ayrıldı!

Başarılı oyuncu merakla beklenen dizinin kadrosundan çıktı.

Merve Mutlu
02 Aralık 2019 - 11:26
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'un yer alacağı ve adı ilk olarak Evim olarak açıklanan Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizinin kadrosunda şoke eden bir ayrılık yaşandı. Daha önce Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, Kayıp ve Diriliş Ertuğrul gibi başarılı projelerde yer alan oyuncu Kaan Taşaner projeden ayrıldı. 

19-12/02/kaan-tasaner.jpg

Çekimleri tam gaz devam eden ve Demet Özdemir'in ilk kez bir dram dizisi ile kamera karşısına çıkma heyecanı yaşadığı dizinin senaryosunu Eylem Canpolat yazarken yönetmen koltuğunda da Erkenci Kuş dizisinde de beraber çalıştığı Çağrı Bayrak oturuyor. 

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Taşaner’in yerine rol için son olarak 'Kimse Bilmez' dizisinde seyirciyle buluşan Engin Hepileri ile görüşüldüğü öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin