Burak Özçivit'ten eşine lüks hediye!

Oyuncu Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e milyonluk hediye! Burak Özçivit, Fahriye Evcen'e ne hediye aldı? Burak Özçivit kimdir? Fahriye Evcen kimdir? Çocukları var mı? Kaç çocukları var? Çocuklarının adları ne? Burak Özçivit ve Fahriye Evcen ne zamandır birlikte?


30 Mart 2023 - 12:01
Magazin

Geride bıraktığımız aylarda 2. bebeklerini kucaklarına alan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti Etiler Akmerkez'de objektiflere yakalandı! Burak Özçivit'in eşine aldığı milyonluk doğum hediyesi ise dudak uçuklattı... 

Yakın zamanda ikinci çocuğu Kerem'i kucaklarına alan ünlü ikiliye sorulan: "Karan, kardeşine alıştı mı? Şimdiden bir abilik duygusu geldi mi kendisine?" sorusuna çift, "Beklediğimizden daha iyi oldu. İlk günden itibaren alıştı, zaman zaman daha da algılar diye düşünüyoruz abilik duygusunu” cevabını verdi. Oğulları Kerem’in kime benzediğine dair sorulara ise, "Kerem abisine benziyor" dedi. 

Oyuncu Evcen, yeni projeleri hakkında sorulan sorulara şu yanıtı verdi: "Fazla bir ara vermek istemiyorum. Olmasını planlıyorum yakın zamanda, çok zor bir süreç. Çok da söylenecek bir şey yok. Hâlâ bu durumun acısını yaşıyoruz. Zor gibi atlatmak"

Evcen'in 2. doğumu ardından Burak Özçivit'in, eşine milyonluk jestte bulunarak hediye ettiği araba ilk kez görüntülendi!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin