Burak Sevinç ve Melis Sezen'in dizisi Leke'nin final bilmecesi çözüldü!

Başrollerinde Burak Sevinç ve Melis Sezen'in yer aldığı Leke dizisinin ekran macerasına ilişkin nihai karar verildi...

Nurşah
10 Temmuz 2019 - 15:30
Gündem

Geçtiğimiz sezon sonunda Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Leke, izleyici karşısına çıkan 9. bölümü ile sezon finali yapmıştı. Başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin yeni sezondaki durumu da en sonunda belli oldu!

 19-07/10/leke-final-mi-yapti.jpg

Leke dizisi devam etmeyecek!

Burak Sevinç ve Melis Sezen'in başrollerinde yer aldığı Leke dizisi romantik ve dram türündeki konusu ile öne çıkıyor. Heyecanla takip edilen dizi, ekrana geldiği ilk bölümden itibaren sık sık final iddiaları ile de başa çıkmak zorunda kaldı. Reytinglerde istenilen başarıyı gösteremeyen Leke, tüm bu iddialara rağmen sezon finali yaparak izleyicilerine veda etmişti...

19-07/10/leke-sezon-finali.jpg

Güncel dizilerin sezon finali arası verdiği, yeni dizilerin hazırlıklarının ise hız kazandığı şu günlerde Leke dizisinden beklenen karar da geldi. Milliyet yazarı Sina Koloğlu Leke dizisinin son durumunu şu sözlerle paylaştı:

Kanal D, epey uğraştı yapımın tutması için. Sezon finali diye biliyordum. Sordum, “Devam edilmeyecek. İzlenme oranı performansı, diziyi tüm sezon taşıyacak gibi görülmediği” için bitirilmiş. Yapımcıyla kanal karşılıkla oturup buna karar vermiş. Kanal D cephesi, “Gerçekten çok sevdiğimiz bir diziydi” diyor.

Sosyal medyada da çok konuşulan Leke dizisinin devamının gelmeyecek olması hayranlarını oldukça üzecek gibi görünüyor... Bu arada, dizinin başrolünde yer alan Melis Sezen'in ismi yine Kanal D ekranlarında yayınlanması planlanan Zümrüdüanka dizisinde geçiyor, fakat konu ile ilgili resmi açıklama henüz paylaşılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz..

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin