Yeni sezonda Show ekranlarına Ramo dizisi geliyor!

Kanallar ve yapım şirketleri yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Merve Mutlu
10 Temmuz 2019 - 15:19
Yeni Bölüm

Geçtiğimiz sezon Çarpışma ve Çukur gibi başarılı dizileri ile büyük başarı yakalayan Show TV yeni sezonda da birbirinden güzel diziler ile ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. 

19-07/10/show.jpg

Show TV'den Ramo dizisi geliyor!

Yapım şirketleri ile anlaşma masasına oturan Show TV'nin elinde, geçtiğimiz sezondan yalnızca Çukur dizisi kalmıştı. Bünyesindeki dizi açığını kapatmaya odaklanan kanal, Tims & B Production'dan başrolünde Burak Deniz'in rol alacağı Patron dizisini, MF YApım'dan Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'ın rol alacağı Aşk Ağlatır dizisini kesin olarak almıştı. Yine Tims & B Production'dan aldığı iddia edilen Yabancı ve Barış adlı yapımlar da gündeme gelirken, alındığı kesinleşen bir diğer dizi Ramo oldu. 

Ramo dizisinde kimler oynayacak?

19-07/10/bkm.jpg

BKM tarafından Show TV için hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturacak. Senaryosunu Yılmaz Şahin'in kaleme alacağı dizinin cast çalışmaları hâlâ devam ediyor. Eylül ayından itibaren ekranlarda olacak olan dizide ünlü isimler yer alacak ve konusu da Çukur tarzında olacak..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin