George R. R. Martin, Game of Thrones'un yan dizisi hakkında bilgiler verdi!

Dünyayı kasıp kavuran GOT rüzgarı bir yan dizi ile esmeye devam edecek.

Merve Mutlu
10 Temmuz 2019 - 14:19
Kültür Sanat

Dünyayı kasıp kavuran Game of Thrones rüzgarı, geçtiğimiz aylarda dizinin final yapması ile sevenlerini üzmüştü. Bir sinema filmi çekilerek izleyicinin gönlü alınacağı müjdesinin ardından şimdi de yan dizi müjdesi geldi. 

19-07/10/got.png

Son 10 yılın en büyük televizyon olayı sayılan ve ekranların en etkili yapımları arasına giren Game of Thrones (Taht Oyunları) spin-off çekimler ile devam edecek. İlk resmi Game of Thrones olmayan Westeros projesi HBO tarafından onaylandı. Bildiğimiz hikayenin bildiğimiz döneminden binlerce yıl öncesinde hiç bilmediğimiz bir dönemde geçecek olan proje, Westeros etkisinde masallar, mitolji ve ilahileri olan hikayeleri konu alacak. Başyazarlığını Jane Goldman'ın yapacağı bu yeni proje, geekyapar.com'un haberine göre yine George R.R. Martin'in imzasını taşıyacak.

George R.R. Martin Game of Thrones yan dizisi hakkında açıklama yaptı

19-07/10/starklar.jpg

Bu yeni spin off çalışması ile ilgili yazar şu tüyoları verdi: Westeros, 100’e yakın krallığa bölünmüş durumda olacak. Starklar, Ak Gezenler, kurtlar ve mamutlar dizide yer alacak. Lannisterlar ise dizide yer almayacak.

Hollywood Reporter’un duyduğu ve paylaştığı bu bilgiler de, çekilecek olan beş ya da altı spin off'un ilki hakkında bilgiler veriyor.

“Thrones’un birnlerce yıl öncesinde geçen bu proje dünyanın altın Kahramanlar Çağı’ndan en karanlık saatlerine düşüşünü konu alacak. Kanal tarafından paylaşılan şu tanıtım cümlesi spoiler’a kaçmadan genel bir fikir veriyor: ‘Tek bir şeyden kesinlikle söz edilebilir: ister Doğu’nun gizemleri, ister destansı Stark ailesi üyeleri, ister Westeros’un korkutucu sırları, isterse de Ak Yürüyenler’in gerçek orijinleri… Bunlar bizim bildiğimizi sandığımız hikayeler değiller.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin