Burak Sevinç'in başrolde olacağı Leke dizisinin kadrosunda değişiklik yaşandı!

Kanal D ekranları için hazırlanan Leke dizisinin kadrosunda bir son dakika değişikliği yaşandı. Leke dizisinden hangi oyuncu ayrıldı? İşte detaylar..

Merve Mutlu
03 Nisan 2019 - 17:05
Yeni Bölüm

Başrollerinde Söz dizisinde Fethi karakterini canlandıran ve ayrılığı ile EyFet fanlarını oldukça üzen başarılı ve yakışıklı oyuncu Burak Sevinç ile son olarak Siyah İnci dizisinde Ebru karakterini canlandıran Melis Sezen'in yer alacağı ve Tims&B tarafından Kanal D ekranları için hazırlanan Leke dizisinin kadrosunda büyük bir değişiklik yaşandı.

19-04/03/leke.png 

Leke'den ayrılan oyuncu kim?

Aşka inanmayan, kadınlara güvenmeyen başarılı iş insanı 'Cem Yenilmez' karakterini Burak Sevinç'in, Cem'in ezberlerini bozduran bambaşka bir kadın olan Yasemin Adıvar karakterini ise Melis Sezen'in canlandıracağı Leke dizisinin kadrosundan, uzun bir aranın ardından Leke ile ekranlara dönmeye hazırlanan ve çok kilit bir karakter canlandıracak olan Nilüfer Açıkalın kadrodan ayrıldı. 

19-04/03/lale-basar.png

Metin Balekoğlu'nun yönettiği, Ayfer Tunç'un ise yazdığı Leke dizisinde Açıkalın'ın yerine gelen isim ise son olarak Yeni Gelin dizisinde karşımıza çıkan ve Kamilla karakteri ile büyük beğeni toplayan Lale Başar seçildi ve anlaşma imzalandı. Bu gelişmelerin ardından diziye son katılan oyuncu ise Nail Kırmızıgül oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin