Erkenci Kuş'un yıldızları Can Yaman ve Demet Özdemir Beyrut'tan ödül almaya gidiyor!

Star ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş'un başrol oyuncuları Murex D'or Ödülleri kapsamında ödül almak için Beyrut'a gidiyor. İşte detaylar..

Merve Mutlu
03 Nisan 2019 - 17:05
Magazin

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in rol aldığı Erkenci Kuş dizisi, yüksek izlenmelerinin yanında oyuncuları sayesinde de konuşulmaya devam ediyor. Romantik komedi türünün bu sene en çok öne çıkan dizilerinden biri olan Erkenci Kuş'un yıldızları da birbirlerine sıkça yakıştırılarak en gözde çift olarak görülüyorlar. 

Özel hayatları ile de sık sık gündeme gelen çift, dizinin izlenmelerini de bir hayli artırıyor. Sevilen ikili şimdi de Murex D'or Ödülleri'nde ödül almak üzere Beyrut!a gidiyor..

19-04/03/dul.png

Daha önce 45. Altın Kelebek Pantene Ödül Töreninde, 'En İyi Romantik Komedi Kadın ve Erkek Oyuncu' dallarında ödüle layık görülen ikili, bu yıl 19.'su düzenlenecek olan ve her yıl Ortadoğu'nun müzik, sinema ve televizyon dallarında en başarılı isimlerinin seçildiği 'Murex D'or Ödülleri' töreninde ödül almak üzere Beyrut'a gidiyor. 

Önceki yıllarda Beren Saat, Murat Yıldırım ve Songül Öden gibi başarılı oyuncularımızın ödül aldığı törene bu yıl Erkenci Kuş dizisinin iki başrol oyuncusu Demet Özdemir ve Can Yaman, Beyrut'ta düzenlenecek olan görkemli törende En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Erkek Oyuncu Ödülleri'nin sahibi olacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin