Seinfeld yıldızı Jason Alexander'ın yeni dizisi Richard Lovely oldu! Richard Lovely konusu

Fox'un yeni komedi dizisi projesi Richard Lovely'nin oyuncu kadrosuna Jason Alexander da dahil oldu. Richard Lovely nasıl bir dizi? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Fox kanalının deneme bölümü siparişini verdiği komedi dizileri arasında yer alan "Richard Lovely"de Mr. Mouse'a sesini verecek isim belli oldu.

RICHARD LOVELY DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENİYOR

Efsane komedi dizisi Seinfeld'ın George Costanza'sı Jason Alexander, Richard Lovely'nin animasyon karakteri Mr. Mouse'u seslendirecek isim oldu.

"RICHARD LOVELY" KONUSU

20th Century Fox TV yapımcılığında, senaryosu Grace & Frankie yürütücü yapımcısı Billy Finnegan tarafından kaleme alınan dizinin hikayesi; çok satan Mr. Mouse çocuk kitapları serisinin huysuz yazarı Richard Lovely'i (Thomas Lennon) merkezine alıyor. Lovely, çocuklardan nefret etmekle kalmayıp onlar hakkındaki her şeyden uzak durmayı seçen birisi olarak nitelendiriliyor.

19-04/03/thomas-lennon.jpg

Beklenmedik bir şekilde bilgili ve sezgili 9 yaşındaki bir çocuğu içeren tanıtım fiyaskosunun ardından kitap serisinin merkezindeki karakter Mr. Mouse, Richard'ın gerçek yaşamında belirir ve Richard, hayatını sonsuza dek değiştirecek tuhaf bir baba-oğul ilişkisinin içinde kendini bulur.

"RICHARD LOVELY" OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Wendie Malick (Just Shoot Me), Nicole Richie (Great News), Asif Ali (Wrecked), Mason Schneiderman (Happyish), Nicole Sun (I Feel Bad), Kai Cech ve Thom Nemer de yer alıyor.

19-04/03/jason-alexander-dizileri.jpg

59 yaşındaki Alexander, yedi Emmy adaylığı kazanmasını sağlayan Seinfeld'ın George Costanza'sı olarak tanınıyor. The Grinder, Drunk History, Friends, Orville, Hit the Road ve Young Sheldon aktörün televizyon dünyasındaki diğer işleri arasında. Duckman, The Cleveland Show ve American Dad ise Alexander'ın seslendirme kadrosunda yer aldığı yapımlardan birkaçı.

Dizinin deneme bölümünün yönetmen koltuğunda Alex Hardcastle oturacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin