Mark Ruffalo'lu I Know This Much Is True dizisine 6 kadın oyuncu! Kim kimdir?

Melissa Leo, Rosie O'Donnell, Archie Panjabi, Imogen Poots, Juliette Lewis ve Kathryn Hahn, HBO'nun yeni dizisi "I Know This Much Is True"nun oyuncu kadrosuna katıldı. I Know This Much Is True nasıl bir dizi? Konusu ne?

Mark Ruffalo ismiyle dikkat çeken HBO'nun limitli yeni dizisi "I Know This Much Is True"nun oyuncu kadrosuna dahil olan diğer isimler duyuruldu.

"I KNOW THIS MUCH IS TRUE" OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENİYOR

Melissa Leo (The Fighter), Rosie O'Donnell (SMILF), Archie Panjabi (The Good Wife), Imogen Poots (28 Weeks Later), Juliette Lewis (Camping) ve Kathryn Hahn (Mrs. Fletcher) dizide Ruffalo'ya eşlik edecek isimler oldu.

19-04/04/i-know-this-much-is-true-oyunculari.jpg

Wally Lamb'ın 1998 senesinde yayımlanan çok satan romanından uyarlanan ve ilk sezonu 6 bölümden oluşan dizinin hikayesinde iki rolü birlikte canlandıracak Mark Ruffalo yürütücü yapımcılık da yaparken; projenin arkasında ayrıca Derek Cianfrance (The Place Beyond the Pines, Blue Valentine) ve FilmNation Entertainment bulunuyor.

"I KNOW THIS MUCH IS TRUE" KONUSU

Yazar-yönetmen ve yürütücü yapımcı olarak dümenin başında Cianfrance'ın bulunduğu "I Know This Much Is True"nun hikayesi; her ikisini Ruffalo'nun canlandıracağı tek yumurta ikizleri Dominick ve paranoid şizofreni Thomas Birdsey'in paralel yaşam öykülerini merkezine alıyor.

19-04/04/mark-ruffalo-dizisi.jpg

Destansı bir aile öyküsünü ele alacak dizinin hikayesi 20. yüzyıl Amerikası'nın perde arkası eşliğinde ihanet, bağışlama ve fedakarlık gibi unsurları işleyecek.

KİM KİMDİR?

Kadroya katılan yeni isimlere ve rollerine kısaca bakacak olursak;

- Melissa Leo (The Fighter); Dominick ve Thomas'ın annesi Ma (Concettina Ipolita Tempesta Birdsey),

- Rosie O'Donnell (SMILF, Mom, The Fosters); Thomas'ın tedavi gördüğü ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde görevli sosyal hizmet uzmanı Lisa Sheffer,

- Archie Panjabi (The Good Wife, Blindspot); Thomas'ın yeni atanmış psikoloğu Dr. Patel,

- Imogen Poots (Roadies, Castle in the Ground); Dominick'in birlikte yaşadığı kız arkadaşı Joy Hanks,

- Juliette Lewis (Camping, Secrets and Lies); Dominick tarafından işe alınan bencil lisansüstü öğrencisi Nedra Frank,

- Kathryn Hahn (Transparent); Dominic'in eski karısı Dessa Constantine karakterleriyle hikayede yer alacaklar.

19-04/04/i-know-this-much-is-true.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Cianfrance ve Ruffalo dışında yazar Lamb, FilmNation Entertainment'tan Ben Browning & Glen Basner ile Gregg Fienberg, Anya Epstein, Lynette Howell Taylor, Jamie Patricof dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin