Söz 77. bölüm fragmanı yayınlandı! Yavuz Derya'ya her şeyi anlatıyor!

Star tv'nin sevilen dizisi Söz'ün yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yavuz'un Derya'ya her şeyi anlattığı sahne dikkat çekti. İşte detaylar..

Merve Mutlu
04 Nisan 2019 - 11:01
Yeni Bölüm

Başrollerinde Nihat Altınkaya, Tolga Sarıtaş, Meriç Aral, Deniz Baysal, Eren Vurdem, Görkem Sevindik ve Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin yer aldığı Söz dizisinin 77. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında YavDer hayranlarını üzecek bir itiraf sahnesi ile Yavuz Derya'ya her şeyi anlatıyor.. 

19-04/04/derya.png

Söz 77. yeni bölümde neler olacak?

Söz'ün yeni bölümünde: Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu, "Yaptığımı sandığın her şeyi yaptım. En başından beri sakladım senden. O depoda vurduğun kişi bendim, benim kan lekelerimdi. Bir sürü adam öldürdüm. Öldürdüm, yaptım! Ve işin kötüsü ne biliyor musun? Vicdanım gram rahatsız değil." sözlerini söyleyerek Derya ile yüzleşiyor. Derya'nın "Defol git buradan" diyerek Yavuz'u kovmasının ardından, evlenmek istediği aşık olduğu adam olan Fethi'yi kaybeden Eylem'in, "Eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız, probleminiz neyse çözün bence. Hayat çok kısa.." sözleri ile herkesi üzecek. 

"Sıkıldım. Bir sürü adamın her gün sokaklarımızda bombalar patlatması canımı yakıyor. Her gün arkadaşlarımı sevdiklerimi kaybetmeyi artık kaldıramıyorum. Birileri bu ülkenin altını oyarken öyle boş boş oturamadım. Sınırımıza terör devleti kurarken birileri, öyle elim kolum bağlı seyredemezdim anladın mı beni? Öldürdüm. Oh be, yaptım" diyerek Derya'ya derdini anlatan Yavuz'un Tim'inden birinin daha hayatını kaybettiği sahne de göz dolduracak..

19-04/04/ask.png

Mücahit'in sevdiği kadın olan Melisa'nın, bir saldırgan tarafından kafasına silah dayanarak rehin alınması ile Mücahit'in korku dolu anlar yaşamasının ardından, sevdiği kadını kurtaracak. Ancak ekipten birini kaybetmek en çok Mücahit'i sarsacak. 

19-04/04/asik.png

Söz dizisi 77. bölümü ile 8 Nisan Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star'da!

Söz yeni bölüm fragmanı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin