Buray'dan sitem: "Al Senin Olsun Dünya"

Dillere pelesenk olan şarkıların sahibi Buray'dan yeni albüm müjdesi geldi. "Al Senin Olsun Dünya" ile Buray yeniden sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Berfin Sengil
17 Kasım 2023 - 13:37
Magazin

Besteleriyle ve söylediği şarkılarla milyonların gönlünde taht kuran Buray'ın 14 şarkıdan oluşan “Al Senin Olsun Dünya” adını taşıyan 5. stüdyo albümü, tüm dijital platformlarda yayınlandı. Buray, yine klasikleşen kendisi ve Gözde Ançel'e ait şarkılarının yanı sıra albümde Emrah Karakuyu, Fikri Karayel ve Cem Belevi gibi isimlerin de bestelerine yer verdi.

23-11/17/buray3.jpg

Gökkuşağının renkleri gibi her tarz yaş kitlesine hitap edecek, özenle seçilmiş, ince ince dokunmuş 14 zamansız şarkıyı sevenlerine armağan eden Buray, “Şarkıların bitip yenisinin başladığını hissetmeyeceksiniz, çünkü tüm hikayeler birbiriyle geçiş efektleriyle bağlanmış, tam bir uzun yol albümü. Reggaeton’dan rock müziğe, alaturkadan tangoya, roman oyun havalarından Akdeniz müziğine dünyanın her köşesinden sihirli dokunuşlar içeren şarkılar, bir gezginin seyahatlerinden depoladığı ilhamları barındırıyor” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin