Hande Ataizi'nin bilekliği olay oldu!

Bihter filminin galasında ekibin giydiği kıyafet ve aksesuarları olay yaratmaya devam ediyor. Farah Zeynep Abdullah'ın gala elbisesinden sonra şimdi de Hande Ataizi'nin kolundaki bilekliğin fiyatı dudak uçuklattı. Hande Ataizi'nin bilekliğinin fiyatı ne? Hande Ataizi kimdir? Hande Ataizi, Bihter filminde kimi canlandırıyor?

ozan
17 Kasım 2023 - 13:50
Magazin

Halid Ziya Uşaklıgil'in romanı Aşk-ı Memnu'dan uyarlanan Bihter filminin galası 15 Kasım akşamı gerçekleşti. Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum ve Hande Ataizi gibi isimlerin yer aldığı Bihter filminin Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılan galasında film kadar konuşulan bir diğer konu da oyuncu kadrosunun kıyafetleri oldu.

23-11/17/1700079778_nezaket_erden_hande_ataizi_lorin_merhart_helin_kandemir_tilbe_saran_farah_zeynep_abdullah_boran_kuzum_ebru___zkan_mert___nce.jpg

Filmde Firdevs Hanım'ı canlandıran Hande Ataizi şıklığı ve kullandığı aksesuar ile galaya damga vurdu. Siyah ve gold detaylı, yırtmaçlı elbisesi içindeki Hande Ataizi'nin kolundaki bileklik de elbisesi gibi göz alıcıydı.

23-11/17/hande-ataizi.jpg

Güzel oyuncu Hande Ataizi, tarzı ve aksesuarlarıyla gecenin çok konuşulanları arasına girdi. Ataizi'nin kolundaki yılan tasarımlı bileklik dikkatlerden kaçmadı. Ataizi'nin bilekliğinin fiyatı ise modelinden daha göz alıcı.

23-11/17/bileklik.jpg

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, ünlü bir markaya ait olan bilekliğin fiyatı bir milyon dolar. Markanın Hande Ataizi'ne mücevherin yanında iki tane de koruma gönderdiği iddia edildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin